Αυτό το multitasking προϊόν δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή skincare ρουτίνα σου

Αυτό το multitasking προϊόν δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή skincare ρουτίνα σου

Πραγματικά, δε θα ήταν τέλειο να ξυπνάς το πρωί και με την εφαρμογή μόνο ενός skincare προϊόντος να έχεις ελαφριά κάλυψη, άμεση και βαθιά ενυδάτωση μακράς διάρκειας και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου;

Πόσο χρόνο και κόπο θα γλύτωνες από την πρωινή σου ρουτίνα ομορφιάς; Θα ήταν κάτι που θα άλλαζε την καθημερινή σου περιποίηση και θα σε έσωζε κυριολεκτικά, ειδικά εκείνα τα πρωινά που το ρολόι δε σου αφήνει περιθώρια να δώσεις στο πρόσωπό σου την φροντίδα που του αξίζει.

Δεν είναι οι λίγες οι φορές που ζω αντίστοιχες στιγμές, και σκέφτομαι πόσο πιο εύκολη θα ήταν η ζωή μου αν υπήρχε ένα multitasking προϊόν που θα βοηθούσε ουσιαστικά την επιδερμίδα μου σε όλα τα επίπεδα, από την απαραίτητη φροντίδα μέχρι και την ελαφριά κάλυψη. Η αλήθεια είναι ότι από τις BB και τις CC κρέμες που έχω ανά τους καιρούς δοκιμάσει, καμία δεν είχε τα χρακτηριστικά που θα με γλύτωνε από επιπλέον εφαρμογές άλλων προϊόντων. Μέχρι που έφτασε στα χέρια η νέα Magic BB + Detox Cream της Collistar.

Σε τι διαφέρει από τις υπόλοιπες BB;

Η καινοτόμα σειρά της Collistar, Idro Attiva 72h Detox Hydration επιστρέφει με μια νέα προσθήκη. Συνδυάζοντας τις ισχυρές αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες της ιταλικής παιώνιας με ενισχυμένη ενυδατική δράση που διαρκεί έως και 72 ώρες, η Collistar δημιούργησε μια νέα ενισχυμένη σύνθεση, το νέο προϊόν Magic ΒΒ + Detox.

Ποτέ άλλοτε ένα προϊόν δεν έχει αγαπήσει τόσο πολύ την επιδερμίδα σου.

Η νέα Magic ΒΒ Cream με αποτοξινωτική δράση λειτουργεί σαν δεύτερο δέρμα και είναι ένα προϊόν που δε ξέρω αν πρέπει να το κατατάξω στα beauty ή skincare προϊόντα για το πρόσωπο, γιατί πολύ απλά είναι και τα δύο! Όταν τα μικροσφαιρίδια χρωστικών ουσιών έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα γίνονται ένα με αυτό, αφού προσαρμόζονται στον τόνο και τον τύπο της κάθε επιδερμίδας, προσφέροντας ένα second skin αποτέλεσμα. Το καλύτερο; Το nude look – που αν με ρωτάς είναι το αγαπημένο μου – και η υπέροχη φυσική λάμψη για αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Στα plus, η βελούδινη σύνθεσή της θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα από παράγοντες όπως η μπλε ακτινοβολία.

Θα το βρεις στα καταστήματα καλλυντικών Beautycom και στο www.beautycom.gr

Follow:
Maria Kofidou
Maria Kofidou

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post