Χριστίνα Φλαμπούρη: Η Ελληνίδα που κατέκτησε τις 7 κορυφές των 7 ηπείρων γίνεται πηγή έμπνευσης για τη νέα καμπάνια “Always there for you” (και μας αρέσει πολύ).

Χριστίνα Φλαμπούρη: Η Ελληνίδα που κατέκτησε τις 7 κορυφές των 7 ηπείρων γίνεται πηγή έμπνευσης για τη νέα καμπάνια “Always there for you” (και μας αρέσει πολύ).

Η Χριστίνα Φλαμπούρη δε διαφέρει σε τίποτα από εσένα και από εμένα. Είναι μια γυναίκα που έβαλε έναν στόχο και τον κατέκτησε, ανεβαίνοντας στις 7 υψηλότερες κορυφές των 7 ηπείρων.

Η αποφασιστικότητα της, η δύναμη της, το σθένος της και η ολοκλήρωση του στόχου της, δε θα μπορούσαν να μην αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για όλες εμάς αλλά και για τη νέα καμπάνια “Always there for you” της NIVEA Crème, που στήριξε την προσπάθεια της Χριστίνας Φλαμπούρη για την ολοκλήρωση του 7 Summits Project, την παγκόσμια ορειβατική πρόκληση.

Η NIVEA πίσω από την ιστορία του 7 Summits Project, αναγνώρισε την προσπάθεια μιας γυναίκας να ξεπεράσει τους φόβους της, να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της, να θέσει στόχους και να ξεπεράσει τα όρια της.

Η φροντίδα και η προστασία της Nivea Crème, συνάντησε τον ενθουσιασμό, τη δύναμη και την ενέργεια της Χριστίνας και έγινε συνοδοιπόρος της, στην κατάκτηση της τελευταίας κορυφής, του Βίνσον της Ανταρκτικής, στον Νότιο Πόλο, κάνοντάς τη την πρώτη Ελληνίδα που ολοκλήρωσε το 7 Summits. Το υπέρτατο επίτευγμα εξερεύνησης και ορειβασίας, όπου άλλοι 400 άνθρωποι έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν παγκοσμίως.

Η NIVEA Crème ήταν ο σύντροφός της σε όλο το ταξίδι, προσφέροντας εντατική φροντίδα στην επιδερμίδα, σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες. Η αποστολή αυτή για τη Χριστίνα ήταν η επίτευξη ενός στόχου, με σκοπό να εμπνεύσει ακόμα περισσότερους ανθρώπους να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, όσο μεγάλα και αν είναι αυτά.

Αυτό το μήνυμα περνάει η NIVEA Crème μέσα από την νέα της καμπάνια, «Always there for you», στην οποία αναδεικνύει την πολύπλευρη και ουσιαστική χρήση της, για τις διαφορετικές ανάγκες, που έχει κάθε επιδερμίδα. Προσφέρει εντατική φροντίδα και ενυδάτωση, μπορεί να ανακουφίσει την ερεθισμένη επιδερμίδα, να διατηρήσει τη ζωντάνια του τατουάζ στο δέρμα, να προστατεύσει το ευαίσθητο παιδικό δέρμα και να φροντίσει την επιδερμίδα σε δύσκολες συνθήκες όπως το υπερβολικό κρύο.

Μέσα από μία σειρά μίνι βίντεο, η NIVEA παρουσιάζει ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, να αντιμετωπίζουν τις δικές τους διαφορετικές προκλήσεις, έχοντας έναν κοινό σύμμαχο: τη φροντίδα της NIVEA Crème. Γιατί οτιδήποτε κι αν καλείσαι να αντιμετωπίσεις, χρειάζεσαι κάποιον να είναι πάντα εκεί για σένα! Σίγουρα δεν μπορεί να θεραπεύσει τον πόνο ή να κερδίσει τις δικές σου μάχες, που δίνεις καθημερινά. Μπορεί όμως να είναι εκεί για σένα, τηρώντας την σπουδαία υπόσχεση για αυθεντική φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Δες την καμπάνια εδώ:

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post