Δεν βρίσκεις λόγο να συνεχίσεις το γυμναστήριο; Πριν τα παρατήσεις διάβασε αυτό!

Δεν βρίσκεις λόγο να συνεχίσεις το γυμναστήριο; Πριν τα παρατήσεις διάβασε αυτό!

Αυτό είναι είναι ένα μικρό σημείωμα για εσένα που περνάς μια από τις μέρες τις οποίες και έχω βαφτίσει “θα τα παρατήσω όλα και θα φάω σουβλάκια”.

Το να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες αλλά και τον τρόπο ζωής σου γενικά, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι μια υπερπροσπάθεια με αποτελέσματα που δεν μπορείς να δεις μέσα σε μια εβδομάδα!

Είναι αυτές οι μέρες που ξυπνάς και κοιτιέσαι στον καθρέφτη και λες “τζάμπα χτυπιέμαι στα γυμναστήρια, φως δε βλέπω από πουθενά” ή χαζεύεις στο instagram και βλέπεις φωτογραφίες “πριν και μετά” και απελπίζεσαι που εσύ δεν έχεις κάνει τόση πρόοδο και όλα μοιάζουν μάταια και το μόνο που θέλεις να κάνεις να είναι να χαζέψεις τις αγαπημένες σου σειρές στο Netflix και να βουλιάξεις στον καναπέ, αγκαλιά με το οικογενειακό παγωτό!

Όλοι έχουμε τέτοιες μέρες και δεν πρέπει να σε τρομάζουν. Εγώ, εσύ, η κοπέλα με τους σούπερ γλουτούς στο γυμναστήριο, ο τύπος με το πιο fit κορμί πεθαίνεις, ακόμη και ο trainer σου.

Θα σου πω μόνο πως αυτή τη στιγμή που σου γράφω, κοιτάζω τα κολάν και αρνούμαι να τα φορέσω.

Σε αυτή τη διαδρομή της μεταμόρφωσης και της αλλαγής θα υπάρξουν φάσεις που θα θέλεις να ξεφύγεις από τη διατροφή σου και θα το κάνεις! Θα φας το κάτι παραπάνω – και μετά θα θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί!

Μέρες που θα βγάζεις την πιο δυνατή προπόνηση και μέρες που δεν θα θέλεις να κάνεις δεύτερο σετ. Μέρες που θα φας σουβλάκια και σοκολάτες και θα αφήσεις την κινόα και το αβοκάντο στην άκρη. Το ξέρω από πρώτο χέρι! Και είναι ότι πιο φυσιολογικό. Δε θα σταυρωθούμε ούτε θα μαστιγωθούμε!

Το περνάμε όλοι εμείς που προσπαθούμε να κατακτήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και ένα όμορφο και δυνατό σώμα. Το ότι θα παρεκκλίνεις δε σημαίνει ότι απέτυχες, ούτε πως θα τα παρατήσεις. Μια κακή μέρα δεν μηδενίζει την προσπάθεια, η οποία δεν είναι μάταιη έστω και αν εσύ σήμερα δεν μπορείς να δεις την αλλαγή και την πρόοδο που έχεις σημειώσει!

Αυτό που έχει σημασία είναι να ξαναμπείς στο πρόγραμμα και να συνεχίσεις και να μην ξεχνάς ότι κάνεις πρόοδο κάθε μέρα ακόμη και αν εσύ βλέπεις το σώμα σου το ίδιο όπως όταν ξεκίνησες!

Ξύπνα, πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και δώσε τον καλύτερο σου εαυτό!

Follow:
Maria Kofidou
Maria Kofidou

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post