Λαχανάκια Βρυξελλών με μπέϊκον

Λαχανάκια Βρυξελλών με μπέϊκον

Υλικά

  • 112 γραμμάρια λαχανάκια Βρυξελλών
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 φέτες Μπέικον
  • Αλάτι & Πιπέρι για γεύση
  • 1 κουταλιά της σούπας πιπέρι Cayenne

Εκτέλεση

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Πλένουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών και τα κόβουμε στη μέση. Τα ανακατεύουμε με το αλάτι, το καγιέν και το ελαιόλαδο. Τα βάζουμε σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψάκι και ψήνουμε για 15 λεπτά. Τα γυρίζουμε για να βεβαιωθούμε ότι μαγειρεύονται ομοιόμορφα και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά.
  • Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομματάκια και το τηγανίζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα ώσπου να γίνει τραγανό.
  • Οταν είναι έτοιμο τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ και σερβίρουμε αμέσως.
Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post