Πώς θα απαλλαγείς από την όψη φλοιού πορτοκαλιού μέχρι να πεις «καλοκαίρι»

Πώς θα απαλλαγείς από την όψη φλοιού πορτοκαλιού μέχρι να πεις «καλοκαίρι»

Κεφάλαιο κυτταρίτιδα: Μια “ασθένεια” που βάλλει όλες μας – εκτός αν τα γονίδια σου είναι τόσο ευγενικά που δε τολμάει να κάνει εμφάνιση ακόμη και αν τρως όλα τα ανθυγιεινά του κόσμου μαζί -.

Με το καλοκαίρι να μας κλείνει το μάτι εστιάζουμε σιγά σιγά στο σώμα μας και ειδικά στην περιοχή των γλουτών μας. H απώλεια πόντων, η καταπολέμηση της «όψης του φλοιού πορτοκαλιού» γίνονται προτεραιότητά μας.

Δειλά δειλά κοιτάζουμε στον καθρέφτη μας τα σημεία που θα θέλαμε να βελτιωθούν δια μαγείας, και ίσως να νιώθουμε και μια μικρή απογοήτευση στη σκέψη πως θα πρέπει να καταβάλλουμε υπερ-προσπάθεια ώστε να αποκτήσουμε λείο, σφιχτό και χωρίς κυτταρίτιδα σώμα.

Διατροφή, άσκηση, μείωση του καφέ και του καπνίσματος, κατανάλωση νερού και άλλα είναι μερικές από τις συμβουλές και τα tips που ήδη θα έχεις διαβάσει και αξίζει να τα εφαρμόσεις, αλλά για να δεις ορατά αποτελέσματα χρειάζεσαι ένα σύστημα περιποίησης που αυτή τη φορά θα κάνει όλα όσα ακριβώς υπόσχεται, δηλ. σύσφιξη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, όπως το Slimming & Firming Therapy της Rivage Greece που μπορεί να αλλάξει το σώμα σου μέσα σε 4 εβδομάδες και τώρα μπορείς να το αποκτήσεις με 45% έκπτωση.

Θα σκέφτεσαι τώρα «Τι διαφορετικό θα μου προσφέρει αυτή η θεραπεία από τις όλες τις άλλες;». Θα έχεις ακούσει για τις μαγικές θεραπευτικές και καλλωπιστικές ιδιότητες της Νεκράς Θάλασσας και πως εκεί βρίσκεται πολλούς αιώνες τώρα το μυστικό της αιώνιας ομορφιάς.

H Rivage είναι ένα brand που δημιουργήθηκε στην καρδιά της Ιορδανίας και όλα τα προϊόντα της κλείνουν μέσα τους αυτό το μυστικό. Από τη λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, το μαγικό νερό, τα μέταλλα, τα άλατα και άλλα στοιχεία σε συνδυασμό με φυτικά συστατικά δημιούργησαν εξειδικευμένες σειρές για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά, όπως αυτή η εξειδικευμένη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας.

Τι περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Θεραπείας Rivage;

Τα τρία Must προϊόντα την Firming Cellulite Light Cream για ενυδάτωση, σύσφιξη και μείωση της κυτταρίτιδας, την  Slimming Body Mud, μία μάσκα σώματος με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα για σύσφιξη και αναζωογόνηση και το λάδι Slimming Oil για ενυδάτωση, μείωση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη για να μεταμορφώσεις το σώμα σου μέχρι το καλοκαίρι. Μην αγχώνεσαι! Δε θα τα χρησιμοποιείς και τα 3 καθημερινά, παρά μόνο τη Firming Cellulite Light Cream.

Συνδυαστικά χρησιμοποιείς 2-3 φορές την εβδομάδα την Slimming Mud και το Slimming Oil για να επιταχύνεις τη διαδικασία αναδιαμόρφωσης των προβληματικών περιοχών!

Σε διάστημα 4 εβδομάδων θα δεις τη διαφορά στο σώμα σου και το πιο σημαντικό στην αυτοπεποίθηση σου!

Επισκέψου το www.rivage.gr και ανακάλυψε ειδικές προσφορές στις εξειδικευμένες σειρές για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά της Rivage Greece.

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post