Σου φαίνονται λίγα τα 30 λεπτά γυμναστικής; Κι όμως, με αυτό το πρόγραμμα είναι αρκετά για να χάσεις το λίπος!

Σου φαίνονται λίγα τα 30 λεπτά γυμναστικής; Κι όμως, με αυτό το πρόγραμμα είναι αρκετά για να χάσεις το λίπος!


Μην αφήνεις κανένα λεπτό να πάει χαμένο, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει το σώμα και η φυσική σου κατάσταση.

Νομίζεις, ότι τα μόλις 30 λεπτά, που ίσως έχεις για να αφιερώσεις για τη γυμναστική σου είναι λίγος χρόνος; Στην πραγματικότητα, ο λιγότερος χρόνος που θα αφιερώσεις για την άσκηση σου, είναι αυτός που ενδεχομένως σε κάνει να κολλήσεις με την καθημερινή εκγύμναση του σώματος σου. Ο λιγότερος χρόνος που θα αφιερώσεις είναι αυτός που δεν θα σε εξαντλήσει, δεν θα σε αποθαρρύνει, δεν θα σε πάει πίσω από επαγγελματικές ή προσωπικές υποχρεώσεις και το σπουδαιότερο είναι πως – αν χρησιμοποιήσεις σωστά τον χρόνο – είναι αποτελεσματικός.

Πριν πατήσεις Play στο 30 λεπτο πρόγραμμα της Celebrity Trainer Kit Rich που πραγματικά θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος, υπάρχουν 3 σημεία που θέλουμε να προσέξεις!

1.Εστίασε στην αποτελεσματική και ποιοτική άσκηση. Απέβαλλε επιτέλους, την σκέψη ότι τα «περισσότερα» και «σκληρότερα» έχουν μεγαλύτερη απόδοση.

2.Για να χάσεις βάρος, θα πρέπει να τρως καλό φαγητό. Καθαρό φαγητό. Να κοιμάσαι καλά και να φροντίζεις τον εαυτό σου με κάθε ευκαιρία. Μόνο έτσι οι ορμόνες θα παραμένουν σε καλή κατάσταση, η καλή λειτουργία του μεταβολισμού θα σε βοηθάει να μην αποθηκεύεις λίπος και θα εσύ θα έχεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις σε όλα.

3.Μείνε συνεπής σε μια καθημερινή, μικρής διάρκειας, ποιοτική άσκηση. Όταν δεις τα πρώτα αποτελέσματα, τότε θα είσαι θέση να αναζητήσεις πως θα ενισχύσεις αυτό το 30λεπτο, προκειμένου να ανέβεις επίπεδο και να κάψεις κι άλλο λίπος.

Τσεκ εδώ το μίνι πρόγραμμα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι και να δεις αποτελέσματα!

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post