Πώς θα κάνεις αόρατα τα σημάδια της ακμής σε 1′ λεπτό (ναι, υπάρχει τρόπος)

Πώς θα κάνεις αόρατα τα σημάδια της ακμής σε 1′ λεπτό (ναι, υπάρχει τρόπος)

Ξυπνάς το πρωί και βλέπεις ένα ενοχλητικό σημάδι ακμής να φιγουράρει στο πρόσωπό σου με περισσή χάρη. Τι κάνεις; Μέχρι σήμερα θα απαντούσαμε όλες μας “Το καλύπτω με Make up και κονσίλερ, μέχρι να μη φαίνεται. Υπομένω τον πόνο και που και που το ακουμπάω για να δω πόσο έχει μεγαλώσει. Μέχρι το βράδυ θα το έχω σπάσει και θα το έχω κάνει χειρότερα”. Όλα αυτά μέχρι εχθές, γιατί εμείς ανακαλύψαμε ένα μαγικό προϊόν για αψεγάδιαστο πρόσωπο σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Δες το video και θα καταλάβεις

Τώρα που έχουμε την προσοχή σου μπορούμε να σου συστήσουμε το Dream Dots, ένα προϊόν που όταν το δοκιμάσαμε αναφωνήσαμε “Επιτέλους!” και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σου ώστε να πεις και εσύ “αντίο” στη δυσφορία των random και ενοχλητικών εχθρών της επιδερμίδας μας και της αυτοπεποίθησης μας!

Tι κάνει το Dream Dot τόσο μοναδικό;

Το Dream Dot είναι ένα μοναδικό επίθεμα με φυσικά συστατικά που θεραπεύει τα σπυράκια άμεσα και χωρίς κόπο. Και αυτό γιατί ο σχεδιασμός του βασίζεται σε φυσικά συστατικά που σέβονται την επιδερμίδα σου και δρουν κατευθείαν στην καρδιά του προβλήματος και σου δίνουν λύση άμεσα!

Έχει σχεδιαστεί με 7 χαρακτηριστικά:

Ανθεκτικό. Εφαρμόζει επάνω στο σπυράκι, καλύπτοντας τέλεια το πρόβλημα χωρίς να το αισθανόμαστε και χωρίς να φεύγει με την κίνηση.

Απορροφητικό. Μέσα σε λίγες ώρες απορροφά το πύον ενώ ταυτόχρονα μειώνει τον ερεθισμό και την κοκκινίλα.

Διατηρεί. Κρατά το πύον μακριά από τον πόρο ακόμα και μετά από συμπίεση.

Θεραπεύει. Δρα σαν δεύτερο δέρμα δημιουργώντας ένα κατάλληλο περιβάλλον με ουδέτερο Ph που βοηθά στη γρήγορη εξαφάνιση του προβλήματος.

Ανακουφίζει. Μαλακώνει και καταπραΰνει το σπυράκι άμεσα ενώ ανακουφίζει από τον πόνο που δημιουργεί η φλεγμονή.

Προστατεύει. Αδιάβροχο, προστατεύει τον εκτεθειμένο πόρο να μολυνθεί από εξωτερικούς παράγοντες, όπως το νερό, ρύπους και βακτήρια.

Αποτρέπει. Τα σπυράκια θεραπεύονται 50% πιο γρήγορα σε ένα υγρό περιβάλλον και δεν δημιουργούνται σημάδια. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μας αποτρέπει από το πιάνουμε το σπυράκι και να το σπάμε, μολύνοντας έτσι και τη γύρω περιοχή.

Πώς δουλεύει;

Σε αντίθεση με τις κρέμες για την ακμή και άλλα προϊόντα, το Dream Dots δεν ξηραίνει την επιδερμίδα. Είναι ένα μοναδικό επίθεμα με φυσικά συστατικά που θεραπεύει άμεσα. Μόλις έρθει σε επαφή με το σπυράκι, το gel που υπάρχει μέσα στο επίθεμα, αρχίζει να καθαρίζει τον πόρο δημιουργώντας ένα περιβάλλον με το ιδανικό PH για να ξεκινήσει η θεραπεία της εξαφάνισης του προβλήματος. Μειώνει τον πόνο που μπορεί να δημιουργηθεί από το σπυράκι.

Πώς το χρησιμοποιείς;

1.Καθαρίζεις καλά την περιοχή που θα το τοποθετήσεις και φροντίζεις να μην υπάρχει ίχνος υγρασίας.

2. Ξεκολλάς το επίθεμα.

3. Αφαιρείς το μισό χαρτί από το πίσω μέρος του επιθέματος.

4. Απλώνεις το κέντρο του επιθέματος επάνω στο σπυράκι ώστε να το καλύψει όλο.

5. Πιέζεις για 3 δευτερόλεπτα και το αφήνεις να δράσει για 8-12 ώρες.

Πώς θα καταλάβεις ότι το προϊόν δουλεύει: Θα γίνει λευκό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αντικαθιστάς με νέο κάθε βράδυ για 1-3 μέρες.

Κάθε κουτί περιέχει 24 επιθέματα Dream Spots και θα το βρεις ΕΔΩ

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post