Τα Earth Friendly Sliders που “αλλάζουν” όψη ανάλογα με τη διάθεση σου είναι ηθικά και ελληνικά!

Τα Earth Friendly Sliders που “αλλάζουν” όψη ανάλογα με τη διάθεση σου είναι ηθικά και ελληνικά!

To Eating the Goober είναι γνωστό για τα πολυμορφικά του ρούχα, την μινιμαλ αισθητική και την αναπάντεχη και όμορφη διαστροφή και παραδοσιακούς αναπάντεχους συνδυασμούς.

Κάθε δημιουργία του γίνεται με σεβασμό στον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον, όπως οι τσάντες που φτιάχνονται από παλιά ανδρικά κουστούμια σε συνδυασμό με καινούρια υφάσματα. Από τα ελληνικά Brands που αγκάλιασαν πρώτα την ηθική βιώσιμη μόδα, κάθε σεζόν μας παρουσιάζει κάτι νέο που κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και διακρίσεις, όπως τα βραβευμένα sliders!

Δες το video και γνώρισε το brand

Τα sliders είναι η πιο πρόσφατη ανακάλυψη μας, και αφήνοντας για λίγο την ηθική πλευρά στην άκρη – χωρίς να μειώνουμε την αξία της – μπορούμε να σου πούμε ότι είναι από τα πιο όμορφα που έχουμε δει και σχεδόν μαγικά! Η αρχική μας σκέψη ήταν πως επιτέλους θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε με όσα ζευγάρια παπούτσια θέλουμε, βάζοντας στη βαλίτσα μας μόνο ένα!

Μαγικά

Με ένα ζευγάρι έχουμε αμέτρητες δυνατότητες. Αγοράζοντας ξεχωριστές «ανταλλακτικές» όψεις αλλάζει το στυλ ώστε να ταιριάζει με τη διάθεσή μας.

Πως λειτουργεί

Αγοράζεις το βασικό ζευγάρι των sliders και στη συνέχεια επιλέγεις όσα αποσπώμενα τμήματα θέλετε. Μπορείς να επιλέξεις από περισσότερα από 45 σχέδια για να τη αλλάξεις την όψη τους! Φυσικά και η βάση μπορεί να φορεθεί από μόνη της.

Δες το video για να δεις πως αλλάζουν μαγικά!

Ηθικά

Τα sliders κατασκευάζονται στην Ελλάδα από τεχνίτες που εργάζονται σε ασφαλείς και δίκαιες συνθήκες, αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό και πληρώνονται δίκαια για τη δουλειά τους.

Είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα μη χρησιμοποιημένα ελαττωματικά ελαστικά αυτοκινήτων και ανακυκλωμένες σαμπρέλες από μοτοσυκλέτες σε συνδυασμό με ανατομική εσωτερική σόλα από φελλό και καουτσούκ.

Βρες τo δικό σου Eating the Gooper στο εδώ.

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post