Τι καλλυντικά να πάρεις στο Black Friday (από 40% έως και 60% off)

Τι καλλυντικά να πάρεις στο Black Friday (από 40% έως και 60% off)

Αν έχεις φτιάξει ήδη λίστα, σημείωσε και τα παρακάτω.

Κάθε χρόνο, το Black Friday είναι σαν pre -christmas party. Eιδικά αν ανήκεις στις οργανωτικές του είδους μας, τότε η λίστα σου είναι έτοιμη τουλάχιστον 1 μήνα πριν. Είμαι σίγουρη λοιπόν ότι έχεις ήδη σημειώσει τα βασικά, μάσκαρα για ένα χρόνο, συλλεκτικές παλέτες σκιών και όλα τα γνωστά, αλλά θέλω να σε προλάβω και να σου προτείνω να βάλεις στη λίστα σου και μερικά skincare products που είναι must to have και μπορείς να κάνεις δικά σου με έκπτωση έως και 60%!

Λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα

Αγαπημένο προϊόν, σχεδόν μαγικό! Η Νεκρά Θάλασσα είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες και ειδικά η λάσπη της αλλά και το νερό της, είναι παγκοσμίως γνωστά για το πως μπορούν να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σου. Το καλό νέο είναι ότι μπορείς να την αποκτήσεις σε πραγματικά εξαιρετική τιμή αυτή την Παρασκευή.

Rivage Facial Mud Mask

Το μαγικό νερό

Δεν είναι άλλο από το νερό της Νεκράς Θάλασσας. Αναφέρω μόνο ότι η Madonna ταξίδευε μέχρι την Ιορδανία για να το μεταφέρει ενώ η Κλεοπάτρα ήταν η πρώτη που ανακάλυψε τις καλλυντικές και θεραπευτικές της ιδιότητες. Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, βελούδινη και αναζωογονημένη. Και τώρα μπορείς να το έχεις και εσύ απλά με ένα κλικ και σε τέλεια τιμή!

Note: H υψηλή περιεκτικότητα του σε μαγνήσιο ανακουφίζει από από τις επιδερμικές διαταραχές, όπως το έκζεμα, η ψωρίαση και η ακμή.

Dead Sea Concentrated Water

To λάδι σώματος κατά της κυτταρίτιδας

Για να μην ξεχνιόμαστε: Όποια και να είναι η ηλικία μας, όσο καλά και να τρώμε, όσο και να γυμναζόμαστε πάντα μα πάντα χρειαζόμαστε ένα προϊόν στη μάχη μας ενάντια κατά της κυτταρίτιδας η για την πρόληψη της. Εμείς θα σου προτείνουμε ένα λάδι που θα χρειαστεί να το εφαρμόζεις 3 φορές την εβδομάδα και τα αποτελέσματα του θα σε εκπλήξουν ευχάριστα!

Slimming Oil

Μην ξεχάσεις να δεις και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Rivage Greece και… Happy Black Friday!

Follow Rivage Greece Facebook | Instagram

Follow:
Maria Kofidou
Maria Kofidou

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post