Ποιες τσάντες πρέπει να κρατήσουμε αυτό τον χειμώνα;

Ποιες τσάντες πρέπει να κρατήσουμε αυτό τον χειμώνα;

Αν ζεις ακόμη με αυτή την απορία, ή απλά θέλεις μια καλή αφορμή για να βάλεις ακόμη μία τσάντα στην συλλογή σου, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε! Από τις αγαπημ΄ένες oversized μέχρι και τις belt bags, αυτός ο χειμώνας μας δίνει τόσες stylish επιλογές, που μία τσάντα δεν θα είναι αρκετή.

Οι Oversized τσάντες με patterns

Oι μεγάλες τσάντες ήρθαν για να μείνουν, γεγονός που μας κάνει να νιώθουμε λίγο καλύτερα, μιας και μπορούμε να έχουμε μαζί μας όλα όσα χρειαζόμαστε. Και επειδή έχεις σίγουρα μια κλασική μαύρη τσάντα σου προτείνουμε να προτιμήσεις μία με patterns, για να ξεχωρίσεις στο μουντό χειμωνιάτικο τοπίο.

Adikleia

Οι belt bags

Ανάμεσα σε άλλα bag trends που ξεχωρίζουν, βασικά για τον statement χαρακτήρα τους, είναι οι belt bags που έρχονται να ολοκληρώσουν κάθε fashionable outfit σε λίγο χρόνο. Μπορείς να τη φορέσεις ως cross body bag -χιαστί στον κορμό σου-, στη μέση σου, ακόμα και ως μέρος του συνόλου σου, χρησιμοποιώντας την ως ζώνη ή τέλος μπορείς απλώς να την κρατήσεις στο χέρι σου σαν clutch.

Ariadne

Μπεζ: Το νέο μαύρο

Οι κρεμ τσάντες μπορούν πράγματι να αποδειχθούν μία κλασική επιλογή, όπως ακριβώς και οι μαύρες! Ταιριάζουν με τα πάντα, δεν επιβάλλουν έντονα την παρουσία τους και παραμένουν πιστές στην κομψότητα. Με ποιες εμφανίσεις θα φορέσουμε τις κρεμ τσάντες το χειμώνα; Ως αντίθεση στο μαύρο, μονόχρωμα με κρεμ ρούχα ή με γήινες αποχρώσεις. Η επιλογή είναι δική σου!

Alkmene

Οι τσάντες με τις Chunky αλυσίδες

Οι chunky τσάντες είναι μία από τις τάσεις που έχουμε παρατηρήσει ήδη από πέρσι. Απ’ ό,τι φαίνεται, αυτή την τάση δεν είμαστε έτοιμες να την αποχωριστούμε ούτε τον φετινό χειμώνα. Οι έντονες chunky αλυσίδες έχουν αντικαταστήσει τις λεπτές των προηγούμενων ετών και αποτελούν ένα κόσμημα για τις τσάντες.

Aerope

Οι τσάντες με διχρωμίες

Αν μας ρωτάς, είναι πραγματικά από τις τάσεις που μας έκαναν να χαμογελάσουμε. Οι διχρωμίες σε μία τσάντα όταν είναι επιτυχημένες, την καθιστούν τόσο ξεχωριστή που θα ψάχνεις συνεχώς μια αφορμή για τη φορέσεις. Εμείς ξεχωρίσαμε την Armonia, στο αγαπημένο της σεζόν πράσινο με μπορντό και χρυσές λεπτομέρειες και ρυθμιζόμενο λουράκι.

Ο διαχρονικός φάκελος

Το signature κομμάτι σε κάθε ντουλάπα μιας γυναίκας, δεν είναι άλλο από την τσάντα φάκελο σε μεγαλύτερο μέγεθος από ότι την έχεις συνηθίσει. Και αυτό γιατί οι μεγαλύτερες τσάντες φάκελοι ταιριάζουν τέλεια με office look αλλά και με πιο casual outfits. Εννοείται ότι την κρατάς και βράδυ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Amfitrite

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post