Τα νέα Advent Calendars της The Body Shop ανοίγουν την πόρτα στην χαρά!

Τα νέα Advent Calendars της The Body Shop ανοίγουν την πόρτα στην χαρά!

Υποδεχτείτε τα νέα Advent Calendars της The Body Shop εμπνευσμένα από πράξεις ανιδιοτελούς αγάπης.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκινά επίσημα με την κυκλοφορία των νέων advent calendars της The Body Shop, που επιστρέφουν και φέτος γεμάτα μοναδικές εκπλήξεις! Ανακαλύψτε όλες τις υπέροχες cruelty-free εκπλήξεις που κρύβονται μέσα σε κάθε κουτί και κάθε συρτάρι τους αλλά και τη νέα, μοναδική pop-up σχεδίαση των νέων, επαναχρησιμοποιούμενων advent calendars της The Body Shop, που θα σας ταξιδέψουν σε έναν χριστουγεννιάτικο κόσμο γεμάτο χαρά!

Αντλώντας έμπνευση από το ανυπέρβλητο μεγαλείο της έμπρακτης αγάπης και της ανιδιοτελούς προσφοράς ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, τα 3 νέα advent calendars είναι γεμάτα με υπέροχες εκπλήξεις περιποίησης αλλά και με ιδέες για μικρές καθημερινές πράξεις αγάπης και καλοσύνης, που θα μας εμπνεύσουν ώστε να μοιραστούμε απλόχερα την αγάπη και να σκορπίσουμε τη χαρά στους φίλους, την οικογένεια και τους συνανθρώπους μας. Πράγματι, τα φετινά είναι ίσως τα καλύτερα advent calendars που δημιούργησε ποτέ η The Body Shop! Ανακαλύψτε τις μοναδικές εκπλήξεις περιποίησης και απελευθερώστε όλη τη χαρά που κρύβεται μέσα τους!

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα advent calendars της The Body Shop υπογραμμίζουν και τιμούν τις πράξεις καλοσύνης και αγάπης που κάνουν καθημερινά χιλιάδες μη αμειβόμενοι φροντιστές και εθελοντές σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί συνεισφέρουν ανιδιοτελώς στη φροντίδα συνανθρώπων μας με περιορισμένες ικανότητες, όπως ηλικιωμένων, ατόμων με νοητικές, κινητικές ή άλλες δυσκολίες, ατόμων που πάσχουν από κάποια χρόνια νόσο ή ατόμων με αναπηρία. Η The Body Shop αναγνωρίζει την πολύτιμη προσφορά όλων αυτών των ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ευάλωτων συνανθρώπων μας, ειδικά σε δύσκολους καιρούς όπως η περίοδος της πανδημίας.

Φέτος, επιλέγοντας για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας ένα από τα νέα advent calendars της The Body Shop υποστηρίζετε το έργο οργανώσεων, φροντιστών και εθελοντών που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο και στηρίζουν ανιδιοτελώς τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, όλο τον χρόνο. Με τη δική σας συμβολή η The Body Shop θα πετύχει τον στόχο της να προβεί σε δωρεές συνολικού ύψους £500,000 σε παγκόσμια κλίμακα.

Αυτές τις γιορτές λοιπόν, μαζί με την The Body Shop, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ανιδιοτελή και πολύτιμη προσφορά τους, τους τιμάμε και τους ανταποδίδουμε την αγάπη που δείχνουν προς τον συνάνθρωπο. Ας μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη μας!

Και κάτι ακόμα: μέσα σε κάθε κουτί και κάθε συρτάρι των νέων advent calendars, εκτός από μοναδικές εκπλήξεις περιποίησης θα ανακαλύψετε επίσης ιδέες για μικρές καθημερινές πράξεις καλοσύνης. Ιδέες που έχουν σκοπό να σας εμπνεύσουν και να σας δώσουν ώθηση για να μοιραστείτε απλόχερα την αγάπη και να σκορπίσετε τη χαρά γύρω σας: στους φίλους, στην οικογένειά σας, στους γείτονες και σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή καθημερινά.

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ανακαλύψτε τι εκπλήξεις κρύβει μέσα του κάθε advent calendar και επιλέξτε αυτό που θα δώσει μεγάλη χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και σε εσάς, αν χρωστάτε ένα δώρο στον εαυτό σας. Ειλικρινά, δεν μπορούμε να σκεφτούμε πολλά δώρα που να μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα τους και να προσφέρουν τόση χαρά!

SHARE THE JOY ADVENT CALENDAR

Ανοίγοντας αυτό το advent calendar μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη σκηνή θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια σας: οι εύθυμοι χαρακτήρες της εικονογράφησης βάζουν τους γύρω τους στο κλίμα των γιορτών και σκορπούν τη χαρά μέσα από την αγάπη τους για τη μουσική.

Αυτό το advent calendar κρύβει μέσα του 24 μοναδικές mini εκπλήξεις περιποίησης και ομορφιάς. Ανάμεσά τους, θα βρείτε απίθανα αρωματικά Bath Bubbles που μετατρέπουν το αφρόλουτρο σε γιορτή, ορισμένα από τα ανανεωμένα Body Butters της The Body Shop που θα προσφέρουν στην επιδερμίδα σας εντατική ενυδάτωση και αίσθηση θρέψης που διαρκεί έως και 96 ώρες, αλλά και υπέροχες Sheet Masks που είναι η καλύτερη αφορμή για να απολαύσετε αυτές τις γιορτές στιγμές πνευματικής και σωματικής χαλάρωσης ενώ περιποιείστε την επιδερμίδα του προσώπου σας.

Λ.Τ.: 80.00€ | Περιέχει προϊόντα συνολικής αξίας: 91.50€

SHARE THE LOVE BIG ADVENT CALENDAR

Ανάμεσα στις 25 συνολικά εκπλήξεις που κρύβει μέσα του το συγκεκριμένο advent calendar, θα ανακαλύψετε ορισμένα υπέροχα full size προϊόντα της The Body Shop, όπως το κρεμώδες και θρεπτικό Shea Shampoo αλλά και την ολοκαίνουρια απόλαυση που ακούει στο όνομα Avocado Body Butter, πλαισιωμένα από μια σειρά από mini προϊόντα περιποίησης όπως αναζωογονητικές μάσκες προσώπου, αξεσουάρ και πολλά άλλα.

Λ.Τ.: 120.00€ | Περιέχει προϊόντα συνολικής αξίας: 129.00€

SHARE LOVE & JOY ULTIMATE ADVENT CALENDAR

Μία χαρούμενη χριστουγεννιάτικη σκηνή ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας ανοίγοντας αυτό το advent calendar: οι πρωταγωνιστές του έχουν φορέσει τα καλά τους και συλλέγουν δωρεές από την τοπική κοινότητα για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό, αποδεικνύοντας έμπρακτα το πνεύμα αλτρουισμού, ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Λ.Τ.: 180.00€ | Περιέχει προϊόντα συνολικής αξίας: 209.00€

Η αληθινή χαρά των Χριστουγέννων θα σας αποκαλυφθεί με το που ανοίξετε αυτό το εκπληκτικό advent calendar! Οι πρωταγωνιστές του στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη βοήθεια των φίλων, της οικογένειας και άλλων συνανθρώπων τους. Αυτό το advent calendar κρύβει μέσα του 25 μοναδικές full size και mini εκπλήξεις περιποίησης για το μπάνιο, το σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά, τα χέρια και τα χείλη, αλλά και μοναδικά αξεσουάρ. Ανάμεσά τους, θα ανακαλύψετε και ορισμένα από τα best seller της The Body Shop, όπως το serum προσώπου Drops of Youth™ Concentrate, την ενυδατική κρέμα προσώπου Vitamin C Glow Boosting Moisturiser αλλά και τη mini μάσκα προσώπου για καθαρισμό και αποσυμφόρηση των πόρων Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Ένα συναρπαστικό advent calendar, ιδανικό για κάθε beauty lover αλλά και για κάθε ξεχωριστή ύπαρξη που αξίζει μόνο τα καλύτερα!

ΣΚΟΡΠΙΣΤΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Τα νέα advent calendars της The Body Shop είναι τα καλύτερά της μέχρι στιγμής. Η συσκευασία τους είναι επαναχρησιμοποιούμενη και πιο βιώσιμη από ποτέ.

Μόλις αποκαλύψετε όλα τα εκπληκτικά τους περιεχόμενα, τα άδεια πια Big Advent Calendar και Ultimate Advent Calendar μετατρέπονται σε υπέροχα χρηστικά αντικείμενα, καθώς η μοναδική, πρωτότυπη σχεδίασή τους περιλαμβάνει συρτάρια που τα καθιστούν ιδανικά για την αποθήκευση καλλυντικών, κοσμημάτων, αξεσουάρ και άλλων χρήσιμων μικροαντικειμένων που θέλετε να έχετε σε ένα σημείο, όπως κουμπιά, παραμάνες, τσιμπιδάκια, λαστιχάκια, υλικά χειροτεχνίας και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε! Η δυνατότητα επανάχρησής τους σημαίνει πως μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το advent calendar σας πολύ μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων! Πόσο υπέροχο είναι αυτό; Επιστρατεύστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και επαναχρησιμοποιήστε το δικό σας advent calendar μετατρέποντάς το σε ό,τι σας αρέσει και εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post