Fitness Χmas Gifts: Τι δώρο να κάνεις σε όσους είναι Fit Freaks (και στον εαυτό σου φυσικά).

Fitness Χmas Gifts: Τι δώρο να κάνεις σε όσους είναι Fit Freaks (και στον εαυτό σου φυσικά).

Φέτος, το New Year’s resolution μας είναι να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους, να βγάλουμε από τη διατροφή μας όλα όσα επιβαρύνουν τον οργανισμό μας και να προσθέσουμε πράγματα που θα προσφέρουν ευεξία και πρόσθετη αξία στην καθημερινότητα μας! Αν μάθαμε ένα πράγμα όλο αυτό το διάστημα, αυτό είναι να φροντίζουμε και να προσέχουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Θα μπορούσαμε, όπως κάθε χρόνο, να φτιάξουμε μια λίστα με ένα σωρό ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και ηλεκτρονικές συσκευές, όμως φέτος αποφασίσαμε τα Christmas δώρα μας να είναι περισσότερο mindful και να έχουν οφέλη για το σώμα και το μυαλό. Τίποτα άλλωστε δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα δώρο που θα βοηθήσει συνολικά την καλή λειτουργία του οργανισμού, με το οποίο θα δείξουμε στους αγαπημένους μας ή στον εαυτό μας πόσο πολύ νοιαζόμαστε.

Kαι επειδή είμαστε Fit Girls, σκεφτήκαμε τι καλύτερο από ένα δώρο που πραγματικά θα αλλάξει την καθημερινότητα μας αλλά και των αγαπημένων μας που είναι Fit Freaks; Μιλάμε φυσικά για τα X-mas πακέτα της ελληνικής εταιρείας με οργανικές πρωτεΐνες, AMINO ANIMO, τις οποίες και έχουμε ξεχωρίσει και οι λόγοι είναι περισσότεροι από ένας:

  • Παρασκευάζονται από 100% βιολογικές, φυσικές πρώτες ύλες (αμύγδαλο, αρακάς, ηλιόσπορος, κολοκυθόσπορος, ρύζι και φάβα) από επιλεγμένους παραγωγούς.
  • Δεν έχουν ίχνος ζωικών παραγώγων, τεχνητών γλυκαντικών, πρόσθετων ουσιών και GMOs. Πρόκειται δηλαδή για μια σκόνη πρωτεΐνης στην πιο clean, lactose-, gluten-, sugar- και soy-free, αλλά το ίδιο αποτελεσματική εκδοχή της, που μπορεί να καταναλωθεί από όλους χωρίς φόβο, ανεξαρτήτως των αναγκών και των διατροφικών ιδιαιτεροτήτων.
  • Εκτός από τις οργανικές πρωτεΐνες περιέχουν και ποικίλα θρεπτικά συστατικά ή υπερτροφές, όπως το πρεβιοτικό ινουλίνη, που συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του εντέρουή η σπιρουλίνα, που έχει αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη κι ανοσορυθμιστική δράση.

Βρες το Special Cooking Gift Set του AMINO ANIMO

Στην ερώτηση γιατί να πάρει κανείς οργανικές πρωτεΐνες για χριστουγεννιάτικο δώρο, η απάντηση είναι ότι είναι το απόλυτο θρεπτικό και δυναμωτικό λειτουργικό τρόφιμο, που θα μας δώσει “καύσιμα” για την κάθε απαιτητική ημέρα. Υπάρχει καλύτερο δώρο από αυτό;

Σε αντίθεση με πολλούς που πιστεύουν ότι οι πρωτεΐνες είναι μόνο για όσους ξημεροβραδιάζονται στα βάρη του γυμναστηρίου, η αλήθεια είναι ότι οι vegan πρωτεΐνες AMINO ANIMO είναι ασφαλείς και κατάλληλες για όλους, από μια μητέρα που τρέχει να τα φροντίσει όλα, έναν εργαζόμενο που δουλεύει πολλές ώρες στο γραφείο, κάποιον που αθλείται μέχρι κι έναν ηλικιωμένο. Δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τις “καχύποπτες” ουσίες που έχουμε συνδέσει με τις πρωτεΐνες. Είναι το καλύτερο τονωτικό για κάθε στιγμή της ημέρας που νιώθουμε ότι “οι μπαταρίες μας αδειάζουν” και χρειαζόμαστε ένα boost για να συνεχίσουμε ό,τι κάνουμε.

Βρες το Evolution Comes Naturally Gift Set του AMINO ANIMO

Δημιουργήθηκαν μετά από 5 χρόνια έρευνας από μία ομάδα Ελλήνων φαρμακοποιών, με σκοπό να παρέχουν στον οργανισμό τα απαραίτητα αμινοξέα (ΑΜΙΝΟ) για να συνθέσει πρωτεΐνες και μυϊκό ιστό και να δρουν ευεργετικά στο πνεύμα (ΑΝΙΜΟ). Δύο μάλιστα από τα προϊόντα τους έχουν βραβευτεί ως οι καλύτερες vegan πρωτεΐνες στην Ελλάδα από τα Vegan Awards 2020 και 2022. Μεταξύ των άλλων καλών που προσφέρουν, προκαλούν κορεσμό για ώρες, βοηθώντας μας να διατηρήσουμε το βάρος μας σταθερό και να μην “τσιμπάμε” συνεχώς γρήγορα και ανθυγιεινά σνακ.

Οι οργανικές πρωτεΐνες AMINO ANIMO μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους: από το να διαλυθούν σε φυτικό γάλα, νερό ή χυμό, σε smoothies ή shakes, μέχρι να προστεθούν σε οποιοδήποτε φαγητό ή γλυκό θέλουμε, ώστε ν’ αυξήσουμε τη θρεπτική αξία του. Μπορούμε για παράδειγμα, να φτιάξουμε ένα χριστουγεννιάτικο κορμό με μερικά scoops πρωτεΐνης για να κεράσουμε τους καλεσμένους μας. Άλλωστε υπάρχουν και οργανικές πρωτεΐνες με ουδέτερη γεύση που μπορούν να προστεθούν παντού, αλλά και πρωτεΐνες με φυσική γεύση κακάο και βανίλια, που είναι απλώς απολαυστικές.

Βρες το Happiness Inside Gift Set του AMINO ANIMO

Το AMINO ANIMO δημιούργησε λοιπόν, πακέτα για τα Χριστούγεννα, τα οποία περιλαμβάνουν μία από τις 9 οργανικές πρωτεϊνες, το shaker και ένα scoop ή μια exclusive ξύλινη κουτάλα. Αν το αγαπημένο σου πρόσωπο γυμνάζεται συχνά, μπορείς να του πάρεις το πακέτο Evolution Comes Naturally με την πρωτεΐνη Muscle Synthesis. Αν λατρεύει τη μαγειρική, μπορείς να του δωρίσεις το πακέτο Special Cooking με τις οργανικές πρωτεΐνες με ήπια γεύση και την ξύλινη κουτάλα, ώστε να φτιάξει τα πιο ενεργειακά δυνατά γεύματα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μπορείς να προσφέρεις το Happiness Inside Gift Set που περιέχει τη βραβευμένη πρωτεΐνη Power Mix με γεύση κακάο ή την best-seller Power Mix με γεύση βανίλια.

Βρες όλα τα χριστουγεννιάτικα πακέτα του AMINO ANIMO

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post