Σοκολατένιο μαύρισμα όλο χρόνο χωρίς παραλία και solarium

Σοκολατένιο μαύρισμα όλο χρόνο χωρίς παραλία και solarium

Είτε έκανες διακοπές είτε όχι, εμείς βρήκαμε την απάντηση στο πως θα είσαι σαν να σε φίλησε ο ήλιος, όλο το χρόνο!

Γύρισες στην πόλη, και θέλεις να διατηρήσεις την ανάμνηση των διακοπών ζωντανή ή να μαυρίσεις λίγο περισσότερο, μιας και οι μέρες στην παραλία δεν ήταν αρκετές. Τα κρεμώδη self tans είναι μια λύση αλλά θα ήταν πολύ καλύτερο να αποφύγουμε τις πορτοκαλί αποχρώσεις και τους επίμονους λεκέδες στα ρούχα μας, όπως επίσης να μπορέσουμε να έχουμε το ίδιο μαύρισμα και στο πρόσωπο μας εκτός από το σώμα μας. Με αυτή τη σκέψη ξεκινήσαμε να ψάχνουμε αν υπάρχει ένα προϊόν που χωρίς κόπο και solarium, θα μας εξασφαλίσει φυσικό μαύρισμα όλο το χρόνο… Και εννοείται ότι το βρήκαμε!

Οι μαγικές σταγόνες

Και όμως μερικές σταγόνες αρκούν για να πετύχεις φυσικό μαύρισμα χωρίς τις βλαβερές υπεριώδη ακτίνες του ηλίου ή να διατηρήσεις το ήδη υπάρχον μαύρισμα. Για να το καταλάβεις καλύτερα, βάζοντας 2-3 σταγόνες από το Face & Body Gradual Tanning Drops της Dirty Works μαζί με την αγαπημένη σου ενυδατική για καθημερινή χρήση στο πρόσωπο και στο σώμα η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει μια γλυκιά φυσική ηλιοκαμμένη όψη! Αυτό που θα σε εκπλήξει ευχάριστα είναι ότι απορροφάται πολύ γρήγορα, και δεν σε περιορίζει σε καμία δραστηριότητα σου. To μαύρισμα είναι σταδιακό και απόλυτα φυσικό σαν να είχες κάτσει στον ήλιο! Να μην ξεχάσουμε να σου πούμε ότι η σύνθεση των tanning drops είναι έξτρα φιλική για την επιδερμίδα σου και κατάλληλη ακόμη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Θα τις βρεις ΕΔΩ

Πώς θα τις εφαρμόσεις

Βήμα 1: Βάλε λίγες σταγόνες και ανακέτεψε μαζί με την ενυδατική προσώπου ή σώματος.

Βήμα 2: Απλώσε στα σημεία που θέλεις

Προτείνουμε να ξεκινήσεις με 2-3 σταγόνες και να αυξήσεις σταδιακά την ποσότητα μέχρι να πετύχεις την επιθυμητή ηλιοκαμένη λάμψη!

Δες το Video

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post