3 εύκολες ασκήσεις για να δυναμώσεις τα χέρια σου χωρίς να το καταλάβεις

3 εύκολες ασκήσεις για να δυναμώσεις τα χέρια σου χωρίς να το καταλάβεις

Αν το μόνο που σε νοιάζει όταν ξυπνάς το πρωί, είναι να πιεις τον καφέ σου, σκέψου την περίπτωση να προσθέσεις και κάτι ακόμη που είναι ικανό να σε ξυπνήσει τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά.

Αν έχεις διάθεση να τονώσεις τον οργανισμό σου, τους μυς σου και ειδικότερα των χεριών σου και να ξεκινήσεις την ημέρα σου με τον καλύτερο τρόπο, τότε αυτό χρειάζεσαι αυτές τις 3 απλές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στην κουζίνα σου! Όσο περίεργο και να σου φαίνεται όταν τις δοκιμάσεις θα νιώσεις τη διαφορά.

Η Fit Girls Expert Mία Ευγενιάδου μας δείχνει το home workout που μπορείς εύκολα να κάνεις στη κουζίνα του σπιτιού σου χωρίς κανέναν εξολισμό!

Είναι μόνο 3 ασκήσεις που δεν θα σου πάρουν πάνω από 5 λεπτά από τον χρόνο σου για να τις ολοκληρώσεις.

Προθέρμανση

Θα ξεκινήσεις με περιφορές χεριών ώστε να ζεστάνεις το πάνω μέρος του σώματος σου!

Άσκηση 1

Τα push ups ειναι ότι πιο δυνατό για τα χέρια και μπορούν να εκτελεστούν σε διαφορετικα επίπεδα! Εκτός απο το έδαφος μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν επιφάνεια αντίστασης τον τοίχο η τον πάγκο της κουζίνας μας! Προσοχή στην ευθυγράμμιση και στην πλήρη ενεργοποίηση κοιλιακών και ραχιαίων!

Άσκηση 2

Οι βυθίσεις σε οποιαδήποτε επιφάνεια που βρίσκεται λίγο πιο ψηλά τονώνει το πιο ευαίσθητο σημείο των χεριών που είναι οι τρικέφαλοι.

Με 3 σετ από επαναλήψεις των 10 μπορείτε εύκολα να τους διατηρείτε σε πολύ καλο επίπεδο! Ο πάγκος της κουζίνας ή οποιαδήποτε αντίστοιχη επιφάνεια ειναι κατάλληλη.

Άσκηση 3

Για το τέλος θα γυμνάσουμε τους δικέφαλους, οι οποίοι γυμνάζονται συνήθως πιο εύκολα και φαίνονται πιο γρήγορα! Το βάρος είναι θέμα επιλογής μας! Υπάρχουν μπουκαλάκια νερού σε σχήμα απο βαράκια η και απλά μπουκάλια νερού στο βάρος που θέλουμε!

Αν έχεις απορίες ή θέλεις να συμβουλευτείς τη Μία Ευγενιάδου, στείλε DM στο Instagram

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post