Άλλαξε τη διάθεσή σου με μικρές “χαρές”. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου

Άλλαξε τη διάθεσή σου με μικρές “χαρές”. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου

Μια ωραία μέρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεκινάει με ήλιο, χαμόγελο, όρεξη να κάνεις πράγματα κι έναν καλό καφέ. Όμως, δε γίνεται πάντα να ξυπνάμε με την ίδια διάθεση. Υπάρχουν μελαγχολικές μέρες, μέρες που νιώθουμε έντονο στρες και πίεση, μέρες που δεν μπορούμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι και η ιδέα να κλειστούμε στο κουκούλι μας, το λεγόμενο cocooning, μας φαίνεται ιδανική. 

Όμως αντί να αφήνουμε τα άσχημα συναισθήματα να μας καταβάλλουν μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας μικρές “χαρές”, πράγματα που θα μας κάνουν να χαμογελάσουμε. Τα δώρα είχαν πάντα μια μαγική δύναμη στη ψυχολογία μας από παιδιά. Τότε που σκίζαμε βιαστικά το περιτύλιγμα για να δούμε τι υπάρχει μέσα στο κουτί. Παρόλο που μεγαλώσαμε, η ανυπομονησία και η χαρά που μας προσφέρει το άνοιγμα ενός δώρου, παραμένει. 

Έχουμε ανάγκη από μικρές δόσεις ενθουσιασμού, από πράγματα με λίγη λάμψη που θα “φωτίσουν” τις σκοτεινές μας μέρες. Έτσι, ένα λαμπερό κόσμημα είναι η ιδανική ιδέα.

Ανάμεσα στα κοσμήματα που ξεχωρίσαμε είναι το βραχιόλι Pablo από την 3rd Floor, το ελληνικό brand με χειροποίητα κοσμήματα. Είναι ίσως από τα πιο ιδιαίτερα και μοναδικά κομμάτια που έχουμε δει. Διακοσμεί τον καρπό, ενώ ταυτόχρονα μια μεγάλη “σταγόνα” “αγκαλιάζει” και τον αντίχειρα. Η έμπνευση πίσω από τη δημιουργία του, ήταν το καλλιτεχνικό κίνημα Art Nouveau, το οποίο κάλυπτε μια ευρεία γκάμα καλών τεχνών, όπως την αρχιτεκτονική, την τέχνη του γυαλιού αλλά και την τέχνη των κοσμημάτων!

Είναι διαφορετικό, είναι minimal, είναι precious! Είναι “your precious”, που μόλις το φορέσεις θα χαμογελάσεις. Η μοναδικότητα και το ξεχωριστό του σχέδιο, θα κάνουν κι εσένα να νιώσεις ξεχωριστή δίνοντας ένα μεγάλο boost στην αυτοπεποίθησή σου.

Κάθε φορά που θα το φοράς θα θυμάσαι πως κατάφερε μονομιάς να σου φτιάξει τη διάθεση. Γιατί τα κοσμήματα συνδέονται με συναισθήματα και αναμνήσεις.

Βρες λοιπόν, μικρά πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη, όπως ένα κόσμημα και κάνε κάθε μέρα σου όμορφη. Γιατί όταν χαμογελάς όλα είναι πολύ πιο όμορφα.

Μπορείς να βρεις το βραχιόλι εδώ 

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post