Πώς θα σβήσεις τις ενοχλητικές ρυτίδες από το λαιμό;

Πώς θα σβήσεις τις ενοχλητικές ρυτίδες από το λαιμό;

Όλες μας δίνουμε από νεαρή ηλικία την φροντίδα που χρειάζεται το πρόσωπο μας, για να προλάβουμε ή να αντιμετωπίσουμε τα σημάδια του χρόνου. Τι γίνεται όμως με το λαιμό μας και τις οριζόντιες γραμμές που ξεκινούν να κάνουν την εμφάνιση τους και να επιμένουν;

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας! Η περιοχή του λαιμού σε σχέση με το πρόσωπο είναι τις περισσότερες φορές παραμελημένη όσον αφορά την περιποίηση και φροντίδα που λαμβάνει καθημερινά. Και δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και με τα προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να βοηθήσεις την περιοχή αυτή του σώματος σου.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς κρέμα λαιμού

Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Ο λαιμός μιας γυναίκας είναι το “δεύτερο πρόσωπο” της και έχει την τάση να γερνάει πιο γρήγορα. Χρειάζεται την ίδια φροντίδα με το πρόσωπο, ίσως και περισσότερη για να μην σε προδώσει.

Ενώ όμως για το πρόσωπο υπάρχει πλήθος θεραπειών αντιγήρανσης, λίγες λύσεις είναι πραγματικά αποτελεσματικές στην περιοχή του λαιμού, με ακόμα λιγότερες να περιλαμβάνουν τη χρήση μιας κρέμας που θα σου χαρίσει κύκνειο λαιμό χωρίς ρυτίδες, θα ενυδατώσει και θα συσφίξει την περιοχή του λαιμού, βοηθώντας την να αντιμετωπίσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Ποια κρέμα να επιλέξεις

Στην skincare αγορά δε θα βρεις πολλά Brands που δίνουν απάντηση στο πρόβλημα, με εξαιρέσεις όπως την Rivage Greece και την Intensive Neck Care Cream που χάρης στις φυσικές ενυδατικές ουσίες μία από τις οποίες είναι τα Μέταλλα από τη Νεκρά Θάλασσα, φροντίζει αποτελεσματικά την περιοχή του λαιμού σου.

Intensive Neck Care Cream

Η συγκεκριμένη κρέμα έχει δημιουργηθεί ειδικά για την περιοχή του λαιμού, όπου οι ρυτίδες είναι οριζόντιες και σχηματίζονται καθώς η επιδερμίδα αρχίζει να χαλαρώνει.

H εφαρμογή της δεν διαφέρει από αυτή της ενυδατικής σου κρέμας. Εφαρμόζεις με απαλό μασάζ αρκετή ποσότητα στην περιοχή του λαιμού καθημερινά μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας σου μέρα ή νύχτα.

Επισκέψου το www.rivagegreece.com ή το φυσικό κατάστημα της Rivage, Κυριαζή 16 στην Κηφισιά, και ανακάλυψε τις εξειδικευμένες σειρές περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών. Μην ξεχάσεις να κλείσεις το ραντεβού σου για δωρεάν θεραπεία ΕΔΩ .

Follow:
Maria Kofidou
Maria Kofidou

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post