ΕLLE RUN στις 24 Μαΐου: Εσύ δήλωσες συμμετοχή στον πρώτο αγώνα δρόμου του ELLE;

ΕLLE RUN στις 24 Μαΐου: Εσύ δήλωσες συμμετοχή στον πρώτο αγώνα δρόμου του ELLE;

Στις 24 Μαΐου θα είμαστε όλοι στο ELLE Run, γυναίκες και άνδρες, για να υποστηρίξουμε τον πρώτο αγώνα που διοργανώνει το ELLE σε συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου!

Στις 24 Μαΐου φοράμε τα αθλητικά μας, δίνουμε ραντεβού στις 9 το πρωί και τρέχουμε… Τρέχουμε για εμάς και για όλες τις πρωταγωνίστριες της ζωής μας, για τις γυναίκες που αγωνίζονται καθημερινά να ανταποκριθούν σε όλους τους ρόλους τους, ονειρεύονται το μέλλον και πραγματοποιούν το ακατόρθωτο. Φτάνουμε εκεί που δεν έχουμε πάει ποτέ ξανά.

Για όλες αυτές τις γυναίκες με τις οποίες μπορεί να μην μοιραζόμαστε το ίδιο DNA, μας συνδέουν όμως τόσα πολλά. Σημασία δεν έχει ο χρόνος, ούτε το αποτέλεσμα, αρκεί η συμμετοχή μας για να κάνουμε τη φωνή μας να ακουστεί δυνατά.

#ΤοΜέλλονΕίναιΓυναίκα, γι’ αυτό και στο πλαίσιο της ενέργειας Women In Society που έχει ξεκινήσει έναν παγκόσμιο διάλογο για τη θέση της στην κοινωνία και τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της, το ELLE διοργανώνει τον 1ο αγώνα δρόμου, το ELLE Run, φυσικά στις 24 Μαΐου, δηλαδή την ημέρα της γυναίκας. Σε αυτή την αποστολή μπορούν να λάβουν όλοι μέρος, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών, αφού μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί στη ΜΚΟ «Κέντρο Διοτίμα», που επιδιώκει τη συστηματική ανάδειξη και αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής. Κάθε δρομέας θα λάβει ένα μετάλλιο συμμετοχής, ενώ θα υπάρξουν συνολικά μετάλλια κατάταξης για τους νικητές και τις νικήτριες, όπως και μετάλλια κατάταξης για κάθε ηλικιακή ομάδα. Ready, set, go!

Τι πρέπει να ξέρεις

Το ELLE Run περιλαμβάνει δύο διαδρομές:
-5χλμ.
-10χλμ.

Date: 8 Μαρτίου 2020
Location: Εκκίνηση και τερματισμός στη Μαρίνα Φλοίσβου
Time: 09.00 π.μ.
Ταυτόχρονη εκκίνηση 5χλμ. + 10χλμ.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 πακέτα συμμετοχών

BASIC (€15)
περιλαμβάνει:
-Αριθμό συμμετοχής-bib number του αθλητή
-Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τσιπάκι μιας χρήσης
-Αναμνηστικό μετάλλιο με την υπογραφή του ταλαντούχο σχεδιαστή Γιώργου Μουτσάτσου
-Αναμνηστική τσάντα της διοργάνωσης
-Νερό και ισοτονικά
-Παροχή ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα
-Δώρα χορηγών

PREMIUM (€25)
(περιλαμβάνει τις παροχές του basic πακέτου και επιπλέον exclusive προϊόντα και αναμνηστικό τεχνικό Τ-Shirt Under Armour)

VIP (€50)
(περιλαμβάνει τις παροχές του premium πακέτου και επιπλέον ένα κρεμαστό κολιέ με την υπογραφή του ταλαντούχου σχεδιαστή Γιώργου Μουτσάτσου)

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Έξοδος από την Μαρίνα Φλοίσβου επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, μέχρι το ύψος του ρέματος Πικροδάφνης (σημείο αναστροφής πριν από την είσοδο της Μαρίνας Αλίμου). Η διαδρομή των 10 χλμ. περιλαμβάνει δύο φορές την διαδρομή των 5 χλμ.

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Μαρίνα Φλοίσβου

Χρονική διάρκεια αγώνα: 1ώρα 40 λεπτά

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ

Μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί στη ΜΚΟ «Κέντρο Διοτίμα» που υποστηρίζει την αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών. Δηλώστε συμμετοχή τώρα γιατί #ΤΟΜΕΛΛΟΝΕΙΝΑΙΓΥΝΑΙΚΑ!

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post