Γιατί τα audiobooks έχουν γίνει η νέα μας λατρεία!

Γιατί τα audiobooks έχουν γίνει η νέα μας λατρεία!

Λένε ότι δεν υπάρχει καλύτερη συντροφιά από ένα βιβλίο και σίγουρα έχεις κι εσύ μια κρυμμένη λίστα κάπου στο ντουλάπι σου που γράφει όλα αυτά τα βιβλία που θα ήθελες να διαβάσεις στον ελεύθερο χρόνο σου αλλά σχεδόν ποτέ δε τα καταφέρνεις ή δεν έχεις τη διάθεση.

Σου έχω λύση ακόμη και αν ανήκεις πουυ δεν είναι εξοικειωμένοι με το διάβασμα και ακούσει στο όνομα audiobooks: Τα ακουστικά βιβλία που μπορείς να τα πάρεις παντού μαζί σου και να τα ακούς όποτε θέλεις ενώ ταυτόχρονα μπορείς να κάνεις ο,τιδήποτε άλλο θέλεις. 

Γιατί θα γίνουν η νέα σου αγαπημένη συνήθεια;

Η καινοτόμα ιδέα των audiobooks ήρθε για να κάνει εύκολο σε όλους μας το να ακούμε τα βιβλία μας σε πολλές και διαφορετικές φάσεις της καθημερινότητάς μας, όπως όταν:

  • Οδηγώντας το αυτοκίνητο,
  • Κάνοντας καθημερινές δουλειές του σπιτιού,
  • Πηγαίνοντας για τρέξιμο ή περπάτημα,
  • Κάθε στιγμή της ζωής σας που τα μάτια σας είναι απασχολημένα, αλλά ο νους σας όχι.

Για παράδειγμα, έχεις φανταστεί ποτέ το σιδέρωμα των ρούχων να είναι τόσο παραγωγικό;

1.Φαντάσου λοιπόν να κάθεσαι χαλαρά στον καναπέ σου και να παίζεις με το μικρό σου κατοικίδιο όσο στα αυτιά σου αντηχεί η αφήγηση ενός από τα αγαπημένα σου βιβλία. Κάνεις δύο πράγματα ταυτόχρονα. 

2. Το διάβασμα διευρύνει τους πνευματικούς μας ορίζοντες, οξύνει την κρίση μας, μας ωθεί σε μια πιο ανοιχτόμυαλη και λογική σκέψη καθώς και μας εξασφαλίζει πλούτο γνώσεων και ποικίλες πληροφορίες που θα μπορέσουν να μας χρησιμεύσουν σε διάφορους τομείς. Εξευγενίζει το πνεύμα μας και μας οδηγεί σε κόσμους άλλους, μας φέρνει σε επικοινωνία με τον βαθύτερο εαυτό μας. 

3. Τα audiobooks μας κάνουν τη χάρη να μην ανησυχούμε για τα κιλά στις αποσκευές μας όταν ταξιδεύουμε, δεν πιάνουν χώρο στη βιβλιοθήκη μας και δεν κουράζουμε ούτε στο ελάχιστο τα μάτια μας καθώς τα μελετούμε. Επιπρόσθετα, βοηθάνε περισσότερο στο να θυμόμαστε το περιεχόμενο του βιβλίου που έχουμε επιλέξει. 

4. Μπορείς να πας για τρέξιμο και, αντί για μουσική, να ακούς ένα βιβλίο. Μπορείς να κάνεις τη γυμναστική σου, να οδηγείς, να καθαρίζεις, να είσαι στο κομμωτήριο, την αισθητικό και ταυτόχρονα να μαθαίνεις νέα πράγματα, να καλλιεργείς το πνεύμα σου. 

Δε θα σκεφτείς ξανά «πώς θα πάρω κι αυτό μαζί μου;» ή «Ποιος τα ξεσκονίζει τώρα όλα αυτά;» γιατί θα έχεις όποιο βιβλίο θέλεις να παίζει στα αυτιά σου με το πάτημα ενός κουμπιού, σε όποια συσκευή θέλεις ώστε να το παίρνεις πάντα και παντού μαζί σου. 

Και επειδή πραγματικά πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο να κάνεις την αρχή σε προσκαλούμε να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει στο Instagram μας με δώρο το επιδραστικό audiobook που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα και θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου!

Το βιβλίο και best seller η Τέχνη του να είσαι Ευτυχισμένος του Γερμανού φιλόσοφου Άρθουρ Σοπενχάουερ αποτελεί μια μικρή πραγματεία πρακτικής σοφίας με στόχο την κατάκτηση της ευτυχίας. Πως όμως ο δάσκαλος του σύγχρονου πεσιμισμού, ο Άρθουρ Σοπενχάουερ, καταπιάστηκε με ένα τέτοιο εγχείρημα; Το έκανε διότι άλλο η θεωρητική φιλοσοφία και άλλο η πρακτική σοφία της ζωής: δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την ελπίδα ούτε να γυρνάμε την πλάτη σε κανόνες ζωής, αποφθέγματα και συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.

Αν δεν θέλεις να περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα τότε δεν έχεις παρά να μπεις ΕΔΩ, και μέσα σε λίγα λεπτά με λιγότερο από 6 ευρώ να ακούσεις το βιβλίο σου. Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις κάποιο άλλο βιβλίο από την ενημερωμένη λίστα της πλατφόρμας Auvril !

Success FitGirls!

Follow:
Κατερίνα Μάρου
Κατερίνα Μάρου

Γειά σου, είμαι η Κατερίνα και είμαι φιλολόγος! Συχνά θα με βρεις με ένα βιβλίο στο χέρι,με μια κουτάλα να ξεθαβω συνταγές ή με μια νέα κρέμα που πιθανόν ανακάλυψα και λάτρεψα. Αγαπώ οτιδήποτε βοηθά το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά μου αλλά και τους ανθρώπους που θέλουν να προσπαθήσουν για την αλλαγή. Ελάτε να κάνουμε αυτό το ταξίδι της αλλαγής μαζί!

Find me on: Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post