Η tailor made περιποίηση για λαμπερό δέρμα με υγιή όψη σε μόλις 2 βήματα

Η tailor made περιποίηση για λαμπερό δέρμα με υγιή όψη σε μόλις 2 βήματα

Το Φθινόπωρο είναι πάντα μια καλή στιγμή για να κάνουμε το πολυπόθητο “restart” στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας και να της χαρίσουμε την ενυδάτωση που έχει ανάγκη μετά από το ξέφρενο καλοκαίρι και τις δοκιμασίες που έχει περάσει.

Η ενυδάτωση είναι τόσο σημαντική για την επιδερμίδα όσο είναι και το να πίνεις καθημερινά 1 λίτρο νερό. Ειδικά μετά από την έντονη έκθεση στον ήλιο, το δέρμα μας χρειάζεται ένα boost για να ανθίσει και πάλι. Συμφωνούμε ότι κάθε επιδερμίδα έχεις τις δικές της ανάγκες και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει σαφώς και η ηλικία μας. Γιατί άλλες οι ανάγκες όταν είμαστε 20+, άλλες όταν είμαστε 30+ και άλλες όταν είμαστε 45+.

H tailor made περιποίηση που απαιτεί μόλις 2 βήματα

Στην προσπάθεια μας να βρούμε την ιδανική εξατομικευμένη skincare περιποίηση, εντοπίσαμε τους εξειδικευμένους συνδυασμούς προϊόντων της FREZYDERM, που στόχο έχουν να κάνουν το δέρμα μας να δείχνει όχι μόνο τέλειο αλλά… τελειότερο. Τα συγκεκριμένα προϊόντα αναβαθμίζουν τη διαδικασία του skincare σε tailor made εμπειρία περιποίησης, η οποία βασίζεται αποκλειστικά στις δικές σου ανάγκες.

Μέσα από 3 μοναδικούς συνδυασμούς που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ηλικίας (20+,30+ και 45+), η FREZYDERM μας αποκαλύπτει το μυστικό για λαμπερό δέρμα με υγιή όψη σε μόλις 2 βήματα. Tο μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συνδυάσεις, την ενυδατική κρέμα της FREZYDERM με το κατάλληλο Cream Booster, για να ενισχύσεις τη δράση της και να αποκτήσεις ένα ακόμα τελειότερο αποτέλεσμα, βάσει των μοναδικών αναγκών της επιδερμίδας σου.

Εγώ επέλεξα, την Moisturizing Plus Cream & Elastin Refill Cream Booster για ελαστικότητα & Ενυδάτωση, ιδανική για τις ηλικίες των 30+. Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει σύσφιγξη, αναζωογόνηση και προστασία από το οξειδωτικό stress.

Η Elastin Refill Cream Booster εμπλουτίζει με ελαστίνη την καθημερινή κρέμα και ενισχύει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Χαρίζει λαμπερή όψη στην επιδερμίδα και έντονη ενυδάτωση. Επόμενο βήμα, η εφαρμογή της Moisturizing Plus Cream η οποία προσφέρει εντατική και σε βάθος ενυδάτωση στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας, χάρη στο σύμπλεγμα 3 ειδών υαλουρονικού οξέος διαφορετικού βάρους, τα φυτικά εκχυλίσματα και τα ενεργά συστατικά σύκου που περιέχει.

Για να ανακαλύψεις και εσύ το δικό σου πρωτόκολλο ομορφιάς, μπες στο frezyderm.gr.

Follow:
Maria Kofidou
Maria Kofidou

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post