Με αυτό το κουτί θα μπεις Bye Bye στην ακμή!

Με αυτό το κουτί θα μπεις Bye Bye στην ακμή!

Το καθαρό, λαμπερό δέρμα είναι μόνο μία απόφαση! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την πάρεις!

Όταν η beauty & wellness editor Αλεξία Ζαραδούκα εγκρίνει ένα τέτοιο κουτί δεν έχεις παρά να την ακούσεις προσεκτικά και μπορεί να κάνει θαύματα και αυτά τα Χριστούγεννα να σε απαλλάξει από την ακμή και να σου χαρίσει την επιδερμίδα που τόσο επιθυμείς. Όχι δεν είναι υπερβολή!

Η ακμή είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της, και όσοι έχετε διαβάσει τις σελίδες του ξέρετε πολύ καλά πόσα συναισθήματα και ταλαιπωρία μπορεί να ζήσει κάποιος που υποφέρει από αυτήν. Ατελείωτες συζητήσεις, έρευνες για τα κατάλληλα προϊόντα, θεραπείες και μια συνεχής αναζήτηση για να βρείτε τελικά τη φόρμουλα που θα σας απαλλάξει από την ακμή. Είτε πρόκειται για την εφηβική είτε για την ενήλικη, φέτος θα δώσουμε τέλος στα αρνητικά συναισθήματα, την κακή διάθεση και τη μη υγιή όψη της επιδερμίδας σου και με ένα και μόνο κουτί με προϊόντα που κάνουν όσα υπόσχονται!

Και αν σου λέγαμε ότι μπορείς να τα βρεις όλα μέσα σε ένα κουτί;

Kαι όμως! Το είδαμε στην αγαπημένη Aλεξία Ζαραδούκα και αποφασίσαμε να το ψάξουμε λίγο περισσότερο και αυτό που ανακαλύψαμε θα σου αρέσει πολύ. Φέτος η All about Eve ετοίμασε το Απόλυτο Χριστουγεννιάτικο κουτί με τα top selling βραβευμένα προϊόντα Mario Badescu που καταπολεμούν την ακμή, τα μαύρα στίγματα, τα σπυράκια και την υπερβολική λιπαρότητα και… με 20% έκπτωση.

Το “Bye Bye Acne” Christmas Box είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου με όλη την απαραίτητη γκάμα βραβευμένων προϊόντων που θα σε βοηθήσουν να βάλεις την skincare ρουτίνα του ακνεϊκού δέρματος σε σειρά, με απόλυτα σεβασμό στο Ph του και τη φυσική του ισορροπία και το πιο βασικό, αποτέλεσματα που θα φανούν από τις πρώτες χρήσεις.

Το Bye Bye Acne Βοx κουτί περιλαμβάνει:

1 Mario Badescu Special Cucumber Lotion 236ml
1 Mario Badescu Drying Mask
1 Mario Badescu Drying Cream 14ml
1 Mario Badescu Drying Lotion 29ml
και ΔΩΡΟ 2 travel size Facial Sprays (η επιλογή τους είναι τυχαία, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων).

Δες ΕΔΩ αναλυτικά τα προϊόντα Mario Badescu που θα παραλάβεις χωρίς καθυστέρηση αν βρίσκεσαι εντός Αττικής!

Happy Xmas & A Happy New Year

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post