Όλοι οι λόγοι που επιβεβαιώνουν ότι τα Fit Girls είναι καλύτερα στο κρεβάτι!

Όλοι οι λόγοι που επιβεβαιώνουν ότι τα Fit Girls είναι καλύτερα στο κρεβάτι!

Έρευνες δείχνουν ότι τα fit κορίτσια είναι καλύτερα στο κρεβάτι! (και ναι, έχει βάση)

Aς μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού θα ήθελε να έχει τις καλύτερες αποδόσεις στο κομμάτι του έρωτα. Παρόλα αυτά, πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι τις καλύτερες επιδόσεις στην σεξουαλική τους ζωή έχουν τα fit girls!

Σημαντικό ρόλο στα ευρήματα αυτά έπαιξε φυσικά η φυσική κατάσταση που βρίσκονταν τα άτομα και το πως ένιωθαν με την εμφάνιση τους!

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν, σας έχω πιο κάτω μερικούς από τους λόγους που επιβεβαιώνουν ότι τα fit girls αξιολογήθηκαν ως καλύτερες στον σεξουαλικό τομέα

Μίλα τους για επαναλήψεις, δεν θα διστάσουν! 

Ως γνωστών, οι επαναλήψεις σε ασκήσεις εκγύμνασης, είναι πολύ σημαντικές για επιθυμητά και καλύτερα αποτελέσματα. Με τις επαναλήψεις αυτές αυξάνεται τόσο η αντοχή όσο και η μυϊκή σου δύναμη! Για αυτό και τα κορίτσια που γυμνάζονται αρκετά, κάνοντας πολλές επαναλήψεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους, δεν τρομάζουν σε επαναληπτικούς γύρους στο κρεβάτι. Αντέχουν και γι’ αυτό το κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία. 

Ευλυγισία – από τα μεγαλύτερα bonus  

Η ευλυγισία δε θα μπορούσε να μην έχει μια θέση στη λίστα με τους λόγους που ένα γυμνασμένο κορίτσι έχει καλύτερες επιδόσεις στο σεξ. Θεωρείτε ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα στο κρεβάτι και τα fit girls, το κατέχουν με σιγουριά! 

Μεγάλης διάρκειας gym sessions – Μεγάλης διάρκειας ερωτικό παιχνίδι

Τα κορίτσια που ακολουθούν και εκτελούν μεγάλης διάρκειας προγράμματα εκ γύμνασης, δείχνουν -με βάση τις έρευνες-, πως μπορούν χρονικά να ανταπεξέλθουν και καλύτερα σε μεγάλης διάρκειας ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους. 

Εντυπωσιάζει το παρουσιαστικό τους! 

Όλες οι γυναίκες πρέπει να λάμπουν και να νιώθουν όμορφα στο σώμα τους, δεν χωράνε ανασφάλειες σε κανένα κορμί. Τα γυμνασμένα κορίτσια,  είτε φαίνονται κοιλιακοί είτε όχι, βιώνουν το after effect της προπόνησης τους που είναι αυτή η απίστευτη λάμψη αλλά αποπνέουν και φορβερή αυτοπεποίθηση και αυτό βγαίνει και προς τα έξω!

Ανταγωνιστικές για ευνόητους λόγους! 

Τα κορίτσια που ασχολούνται πολύ έντονα με την γυμναστική και με την άψογη εικόνα του σώματος τους, σίγουρα γεννούν και μέσα τους αισθήματα ανταγωνισμού. Θέλουν και τους αρέσει να ξεχωρίζουν, να αφήνουν πάντα μια καλή εντύπωση έτσι ώστε να παίρνουν αυτό το αίσθημα ικανοποίησης. Αυτές οι γυναίκες λοιπόν, οι λίγο πιο ανταγωνιστικές, θεωρούνται και πολύ καλές στο κρεβάτι, μιας και θέλουν να δείχνουν και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε τομέα της ζωής τους, πόσο μάλλον στον σεξουαλικό. 

Η καλή φυσική κατάσταση, επιτρέπει περισσότερα πράγματα! 

Ο 6ος λόγος λοιπόν που μια γυμνασμένη γυναίκα έχει καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις είναι επίσης και η καλή της φυσική κατάσταση, η οποία δεν συμπεριλαμβάνει, κράμπες, πιασίματα ή και μικροατυχήματα. Φανταστείτε λοιπόν, που και τι μπορεί να κάνει ένα fit girl με το ταίρι της. 

Καλή μυϊκή κατάσταση ίσον περισσότεροι οργασμοί 

Σύμφωνα με τον φυσιολόγο Franci Cohen, μια γυναίκα με πολύ καλή μυϊκή κατάσταση μπορεί να έχει και καλύτερους οργασμούς. Με βάση τα λεγόμενα του Cohen ένα σώμα με βελτιωμένο μυικό ιστό μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική ικανοποίηση, καθώς οι οργασμοί εξαρτώνται από πολλαπλή μυική δραστηριότητα. 

Sweating is not a problem! 

Αυτές είναι οι δηλώσεις των γυναικών, οι οποίες συγκρίνουν τον ιδρώτα με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είτε αυτό είναι μετά την ερωτική επαφή είτε μετά τη γυμναστική τους. Εντάξει, δεν το λατρεύουν κιόλας, μην παρεξηγηθούμε, απλώς δεν τις τρομάζει τόσο να ιδρώσουν, γιατί το ερμηνεύουν ως το αποτέλεσμα μιας καλύτερης πράξης η οποία προηγήθηκε. 

Δεν θα κάνει ποτέ τα πάντα μόνη

Στο κρεβάτι τα fit girls δεν θα φοβηθούν να ηγηθούν και απολαμβάνουν να μοιράζονται. Ένα fit girl γνωρίζει πολύ καλά μέχρι που αλλά και τι αντέχει το σώμα της να κάνει. Της αρέσει εξίσου να έχει τον έλεγχο αλλά γνωρίζει και πως να τον μοιραστεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν την σταματάει τίποτα! 

Αυτοπεποίθηση το Α και το Ω! 

Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση, αγαπούν, προσέχουν και θαυμάζουν το σώμα τους. Αυτό αυξάνει την αυτοπεποίθηση τους και φέρει ως αποτέλεσμα, την αυτοπεποίθηση και στο κρεβάτι.

Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που προδίδουν οι έρευνες για τις γυναίκες που είναι fit, που αγαπούν την άθληση είτε αυτή είναι σκληρή είτε όχι. Τα χαρακτηριστικά αυτά, είναι ουσιαστικά τα αποτελέσματα που μπορεί να επιφέρει στην σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού η fit και healthy ζωή! Μήπως λοιπόν να το ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι;

Follow:
Τζένη Άστρα
Τζένη Άστρα

Ονομάζομαι Τζένη Άστρα, είμαι δασκάλα και ειδική παιδαγωγός στο επάγγελμα αλλά παράλληλα και ένα fit girl το οποίο έμαθε να αγαπά το σώμα το αφού πρώτα το πέρασε από 40 κύματα! Αν με ρωτήσεις ποιο είναι το πάθος μου θα σου πω ο χορός και τα ταξίδια! Τρελαίνομαι να γράφω, να γυμνάζομαι, να πειραματίζομαι στη κουζίνα και να περνάω όμορφα με τους δικούς μου ανθρώπους! Αγαπώ τις ατέλειωτες βόλτες, τα παγωτά και τα αληθινά χαμόγελα!

Find me on: Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post