Οργάνωση ντουλάπας: Πώς θα βάλεις όλα σου τα ρούχα σε σειρά!

Οργάνωση ντουλάπας: Πώς θα βάλεις όλα σου τα ρούχα σε σειρά!


Το μόνιμο πρόβλημα κάθε φορά που αποφασίζεις να οργανώσεις την ντουλάπα σου είναι το πώς θα χωρέσεις τα παραπάνω πράγματα στους χώρους που ήδη διαθέτεις. Ο στόχος είναι πάντα ένας: Να βρίσκεις αυτό που θέλεις να φορέσεις εύκολα και γρήγορα και για αυτό σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τους πιο έξυπνους τρόπους για να αποκτήσεις τη ντουλάπα που ονειρεύεσαι!

Όποιον τρόπο και να επιλέξεις για να οργανώσεις τη ντουλάπα σου, σίγουρα θα απολαύσεις τη διαδικασία. Βάλε δυνατή μουσική και πάμε να φτιάξουμε ντουλάπες.

Χώρισε τα ρούχα με βάση το χρώμα και όχι το είδος

Μια καλή και εύκολη λύση θα ήταν να χωρίσεις τα ρούχα σου με βάση το χρώματος και όχι ανάλογα με το είδους τους δηλαδή όλες τις φούστες μαζί κτλ. Αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να κάνεις γρηγορότερα τους συνδυασμούς που επιθυμείς χωρίς να τρως ώρες μπροστά από τη ντουλάπα.

Κάνε τα κολάν κυλίνδρους και τοποθέτησε τα σε κουτί

Το τελευταίο που σου λείπει είναι να πιάνουν τα κολάν σου χώρο στις κρεμάστρες. Κάνε τα κυλίνδρους και θα έχεις δύο σ’ ένα‧ μεγαλύτερη ευκολία στο να τα βρεις, περισσότερο χώρο για οτιδήποτε άλλο.

Μην χρησιμοποιείς κρεμάστρες που σπάνε εύκολα

Μια κρεμάστρα που σπάει εύκολα είναι πολύ πιθανό να γραπωθεί σε κάποιο ρούχο και να στο καταστρέψει. Προτίμησε να έχεις ίδιες και γερές κρεμάστρες στη ντουλάπα σου ώστε να φαίνονται ομοιόμορφα τα ρούχα.

Χρησιμοποίησε αρωματικά στη ντουλάπα σου

Τι πιο ωραίο από το να ανοίγεις τη ντουλάπα σου και να έρχεται μια όμορφη μυρωδιά; Επιπλέον, διώχνουν το σκόρο και διατηρούν τα ρούχα σε καλή κατάσταση.

Σιδέρωσε τα ρούχα πριν τα βάλεις στη ντουλάπα

Ξέρω, θα μου πεις είναι αυτονόητο αλλά δεν είναι πάντα. Όταν τα ρούχα μας είναι σιδερωμένα, διατηρούνται σε καλύτερη κατάσταση για περισσότερο χρόνο.

Follow:
Κατερίνα Μάρου
Κατερίνα Μάρου

Γειά σου, είμαι η Κατερίνα και είμαι φιλολόγος! Συχνά θα με βρεις με ένα βιβλίο στο χέρι,με μια κουτάλα να ξεθαβω συνταγές ή με μια νέα κρέμα που πιθανόν ανακάλυψα και λάτρεψα. Αγαπώ οτιδήποτε βοηθά το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά μου αλλά και τους ανθρώπους που θέλουν να προσπαθήσουν για την αλλαγή. Ελάτε να κάνουμε αυτό το ταξίδι της αλλαγής μαζί!

Find me on: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post