Πώς θα αποκτήσεις κατάλευκα δόντια μόνο σε 30 λεπτά

Πώς θα αποκτήσεις κατάλευκα δόντια μόνο σε 30 λεπτά

Τα λευκά δόντια δεν βοηθούν μόνο στην καλύτερη εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά και στη ψυχολογία σου. Σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου.

Το εισιτήριό σου για να αποκτήσεις το πιο φωτεινό χαμόγελο είναι η λεύκανση δοντιών, αλλά πολύ πιθανό είναι να έχεις δεύτερες σκέψεις για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην υγεία των δοντιών σου και στο σμάλτο.

Όμως, ήρθε η ώρα να ξεχάσεις όλα όσα ήξερες για τη λεύκανση. Πλέον μπορείς να αποκτήσεις το πιο όμορφο χαμόγελο με μια ασφαλή και ανώδυνη διαδικασία, που μάλιστα διαρκεί μόλις 30 λεπτά.

Πού θα κάνεις την εξειδικευμένη λεύκανση 30 λεπτών;

Επειδή η ασφάλεια και η υγεία των δοντιών σου είναι προτεραιότητα, ψάξαμε και βρήκαμε τους πλέον ειδικούς της λεύκανσης και υπεύθυνους για τα πιο όμορφα και λαμπερά χαμόγελα της ελληνικής showbiz και όχι μόνο, τους Mr & Mrs Pearl.

Θα χρειαστείς ένα ραντεβού και 30 λεπτά από το χρόνο σου, για να δοκιμάσεις τις θεραπείες Express Celebrity και Express Royal και να αποκτήσεις πιο λευκά δόντια έως και 6 τόνους ανώδυνα.

Αν θέλεις ακόμα πιο λευκά δόντια μπορείς να επιλέξεις τη Celebrity (διάρκειας 60 λεπτών για 9 τόνους πιο λευκά δόντια) ή την Royal (διάρκειας 60 λεπτών για 12 τόνους πιο λευκά δόντια).

Σημείωσε ότι η μέγιστη διάρκεια των ολοκληρωμένων θεραπειών μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις διατροφικές σου συνήθειες, το κάπνισμα και την ποιότητα της αδαμαντίνης σου.

Η διαδικασία

Η επίσκεψη στο Mr & Mrs Pearl μοιάζει περισσότερο με επίσκεψη σε ένα spa. O χώρος δε θα σου θυμίσει τίποτα από το περιβάλλον του οδοντιατρείου. 

Του εναντίον, θα νιώσεις τόσο άνετα που θα αφεθείς από την πρώτη στιγμή στο έμπειρο προσωπικό του. 

Εφόσον επιλέξεις μαζί με τους ειδικούς του Mr & Mrs Pearl τον τόνο που θα επιθυμούσες να έχουν τα δόντια σου, θα κάτσεις αναπαυτικά στην καρέκλα, θα σου τοποθετήσουν το ειδικό gel από φυσικά συστατικά και στη συνέχεια τη λάμπα LED ειδικής τεχνολογίας για να ξεκινήσεις τη θεραπεία σου! 

Η λάμπα τεχνολογίας LED (ψυχρό φως), σε συνδυασμό με το καινοτόμο gel απομακρύνει όλους τους λεκέδες από την επιφάνεια των δοντιών χωρίς να δημιουργεί πόνο ή ευαισθησίες. Με λίγα λόγια, η θεραπεία λεύκανσης δοντιών στο Mr & Mrs Pearl είναι εντελώς ανώδυνη και δεν προκαλεί φθορά στο σμάλτο των δοντιών.

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, το προσωπικό του Mr & Mrs Pearl είναι πάντα διαθέσιμο να απαντήσει σε κάθε σου ερώτηση. 

Κλείσε και εσύ το ραντεβού σου στο Mr & Mr Pearl και απέκτησε το πιο όμορφο χαμόγελο!

Follow:
Maria Kofidou
Maria Kofidou

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post