Το gadget που κάθε Fit Girl πρέπει να έχει!

Το gadget που κάθε Fit Girl πρέπει να έχει!

Η ώρα που θα ξεκινήσεις την προπόνηση σου είναι ιερή. Είναι η ώρα που κάνεις shut down όλα τα κακώς κείμενα της ημέρας και κοιτάς προς τα μέσα για να ακούσεις τον εαυτό σου με μόνο σύντροφο σου την αγαπημένη σου playlist, την πετσέτα σου και το νερό σου.

Η μουσική θα σου δώσει το απαραίτητο boost για να τρέξεις τα χιλιόμετρα που έχεις βάλει στόχο, θα απομονώσει τυχόν αντιπερισπασμούς και θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς στο πρόγραμμα σου και να μην τα παρατήσεις στις τελευταίες επαναλήψεις του workout σου. Βάζεις λοιπόν τα hands free σου και ξεκινάς… και σε αυτό το σημείο αρχίζουν τα προβλήματα.

Αν δεν έχεις ασύρματα ακουστικά, τότε το βάσανο των καλωδίων σου είναι ήδη γνωστό. Περιορισμένες κινήσεις, μεγαλύτερο άγχος και μηδέν προσήλωση!

Ποια είναι η λύση

Να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά ειδικά σχεδιασμένα για άθληση αλλά και που να μπορείς να τα χρησιμοποιείς και στη καθημερινότητα σου.

Μια πολύ καλή πρόταση και δοκιμασμένη είναι τα Creative Outlier Air της Creative Technology Ltd. Τα νέα, ασύρματα ακουστικά συνδυάζουν στιγμιαία ασύρματη σύνδεση, εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας και ασύγκριτη ηχητική απόδοση.

Πάμε να τα δούμε μαζί

1.Τα Outlier Air διαθέτουν εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας, αντέχοντας 10 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Η μικρή και ελαφριά θήκη φόρτισης προσφέρει 2 ακόμα φορτίσεις αποδίδοντας ένα συγκλονιστικό σύνολο 30 ωρών. Αν ανήκεις στην κατηγορία που ξεχνάς πολλές φορές να φορτίσεις και το κινητό σου, δεν και λίγο!

2.Επιπλέον είναι εξοπλισμένα με την τελευταία σύνδεση Bluetooth 5.0 που επιτρέπει εκπομπή χαμηλής ενέργειας, τα Outlier Air αντλούν ελάχιστη ισχύ και προσφέρουν διάρκεια μπαταρίας, που απλώς ξεπερνά κάθε άλλο ακουστικό στην κατηγορία τους.

3.Είναι κατασκευασμένα με οδηγούς Γραφενίου ψηλής απόδοσης, οι οποίοι είναι βελτιστοποιημένοι ακουστικά για ομαλή και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Το Γραφένιο είναι ένα «μαγικό» υλικό, ανθεκτικότερο από το αλουμίνιο και συγχρόνως λεπτότερο από χαρτί που αποτελεί το μέλλον της τεχνολογίας. Χάρη στις ιδιότητές του και παρόλο που είναι ανάλαφρα σαν πούπουλο τα Outlier Air μπορούν να αναπαράγουν λεπτομερή, ψηλά αλλά και πλούσια μπάσα, χωρίς όμως τις ανεπιθύμητες στρεβλώσεις και δονήσεις.

4.Tο Bluetooth 5.0 είναι ικανό να εκτελεί εντολές σε διπλάσια ταχύτητα συγκριτικά με το Bluetooth 4,2 ενώ καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από αυτό. Με ενσωματωμένο το επίσης τελευταίας τεχνολογίας chip της σειράς Qualcomm® QCC302x, επιτρέπει στο χρήστη να απολαμβάνει καλύτερη σύνδεση μέσω της ομαλότερης και αδιάλειπτης ροής ήχου και άλλων προηγμένων λειτουργιών όπως το Qualcomm aptX ™ και το Qualcomm TrueWireless ™ Stereo Plus.

Με τον συνδυασμό του κωδικοποιητή Qualcomm aptX ™ με τον κωδικοποιητή AAC, μπορείς να αναμένεις πλούσια, βελτιωμένη ποιότητα ήχου για την απόλυτη εμπειρία ακρόασης ό,τι και αν κάνεις!

Tα Creative Outlier Air διατίθενται σε ένα κομψό και ιδιαίτερο περίβλημα από αλουμίνιο

Άνεση + Ευκολία

Σχεδιασμένα για άψογη εφαρμογή που παρέχει τόσο άνεση όσο και ηχομόνωση, τα πιστοποιημένα με IPX5 Outlier Air είναι ιδανικά για ταξιδιώτες και λάτρεις της άσκησης. Τα εργονομικά σχεδιασμένα ακουστικά τους παραμένουν άνετα και στη θέση τους όλη την ημέρα.

Tα Creative Outlier Air έχουν σχεδιαστεί για χρήστες με ενεργό τρόπο ζωής, με λίγα λόγια για όλα τα fit girls!

Χαρακτηριστικά

  • 10 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Συνολικός χρόνος αναπαραγωγής μέχρι 30 ώρες
  • Bluetooth 5.0 Χαμηλή Ενέργεια με aptX και AAC
  • 5.6mm drivers Γραφενίου
  • Πιστοποίηση IPX5 (sweatproof)
  • Συμβατό με  Siri και Google Assistant

Που θα τα βρεις

Τα Creative Outlier Air είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Public στα 119€.

Follow Creative στο Facebook

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post