Βρες το χρώμα στα μαλλιά που πραγματικά σου ταιριάζει. Η τεχνική που λάτρεψαν οι Influencers

Βρες το χρώμα στα μαλλιά που πραγματικά σου ταιριάζει. Η τεχνική που λάτρεψαν οι Influencers

Μια λάθος απόχρωση στα μαλλιά μας κάνει να δείχνουμε χλωμές και κουρασμένες. Γι’ αυτό και η επιλογή του χρώματος των μαλλιών μας δεν πρέπει να γίνεται με βάση τις τάσεις της μόδας, αλλά με βάση αυτό που πραγματικά ταιριάζει στην επιδερμίδα, τα μάτια και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Συνήθως, οι αλλαγές με έντονο contrast μεταξύ μαλλιών και επιδερμίδας, αγριεύουν το πρόσωπο και τα μαλλιά δείχνουν “ξένα”. Το μυστικό είναι το χρώμα των μαλλιών μας να βρίσκεται σε αρμονία με τα φυσικά χαρακτηριστικά μας. Η σωστή αλλαγή μπορεί μονομιάς να αναδείξει το πρόσωπό μας και να μας κάνει να φανούμε νεότερες, πιο φρέσκες, λαμπερές και εντυπωσιακές. 

Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο και κάπως αγχωτικό να βρεις την απόχρωση που σου ταιριάζει μόνη σου, αλλά ανακαλύψαμε μία νέα τεχνική που μπορεί να σου λύσει τα χέρια και να σου δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. 

Πρόκειται για την υπηρεσία Find your True Color που παρέχεται αποκλειστικά στο κομμωτήριο της Hairway στο Κολωνάκι. Την είδαμε σε μερικές αγαπημένες content creators στο Instagram, τη λατρέψαμε και σίγουρα τη συστήνουμε σε κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει τη σωστή αλλαγή στα μαλλιά της και όχι πειράματα. 

Για την εύρεση της χρωματικής παλέτας που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ακολουθούνται συγκεκριμένα βήματα. Η κάθε πελάτισσα μεταμορφώνεται σε λευκός καμβάς. Φοράει μια λευκή ρόμπα, ένα λευκό πανί στο κεφάλι και αφαιρείται το μακιγιάζ, ώστε να μην υπάρχει καμία επιρροή. Στη συνέχεια με τη βοήθεια πολύχρωμων πανιών και κοσμημάτων, οι color experts κατατάσσουν την κάθε γυναίκα σε μια από τις 4 εποχές, ανάλογα με το αν της ταιριάζουν τα ψυχρά και τα θερμά χρώματα.

Με την υπηρεσία Find your True Color βρίσκεις “το πραγματικό σου χρώμα” για τα μαλλιά, τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Έτσι, θα ξέρεις πώς να φτιάξεις τα μαλλιά, αλλά και τι ρούχα και κοσμήματα να βάλεις για να τραβάς τα βλέμματα από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να κάνεις υπερβολές, απλώς πετυχαίνοντας την τέλεια χρωματική αρμονία πάνω σου.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου μισή ώρα. Το πρώτο βήμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να μπεις στη σελίδα τους να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουν άμεσα για να κλείσετε το ραντεβού σας. Αν το ραντεβού κανονιστεί μέσα σε 5 μέρες από τη συμπλήρωσης φόρμας το κόστος είναι 15 ευρώ, ενώ μετά τις 5 μέρες το κόστος είναι 30 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, το ποσό αυτό αφαιρείται από το κόστος οποιασδήποτε υπηρεσίας χρώματος κάνεις στο κομμωτήριο της Hairway στο Κολωνάκι σε διάστημα ενός μήνα.

Μάθε λοιπόν, τις αποχρώσεις που ταιριάζουν σε εσένα και ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Για να δοκιμάσεις την υπηρεσία του Find your True Color, επισκέψου τη σελίδα του και κλείσε το ραντεβού σου

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post