Βρήκαμε τα Youtube Channels για να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι ακόμη και στις διακοπές σου!

Βρήκαμε τα Youtube Channels για να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι ακόμη και στις διακοπές σου!

Αυτά είναι τα Fit Girls που πιστεύω ότι αξίζει κανείς να παρακολουθήσει! Είναι φρέσκα, νεαρά fit κορίτσια, γεμάτα όρεξη και ενέργεια! Αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να μεταδώσουν αυτόν τον τρόπο ζωής και στον υπόλοιπo κόσμο! Μέσω του YouTube λοιπόν,  και πιο συγκεκριμένα, μέσα από τα κανάλια αυτών των κοριτσιών, μπορείς και εσύ να αγαπήσεις τη γυμναστική μέσω πολλών και εναλλακτικών τρόπων! 

Σε αυτό το άρθρο θα σας πω, πως το YouTube, και πιο συγκεκριμένα τα κανάλια ορισμένων Fit Girls βοήθησαν ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο, να εντάξουν τη γυμναστική στη ζωή τους. Μια βοήθεια που δεν απαιτεί ούτε να πας στο γυμναστήριο, αλλά ούτε και σου επιβάλει την χρήση εξοπλισμού! Αντιθέτως τα κορίτσια που έχω να σου προτείνω πιο κάτω, σου προσφέρουν όλα όσα χρειάζεσαι για ένα σωστό workout στο σπίτι, μόνη σου ή και με παρέα, με ή χωρίς εξοπλισμό! 

Τα συγκεκριμένα Fit Girls λοιπόν, μέσα σε ολιγόλεπτα βίντεο, σου παρουσιάζουν προγράμματα γυμναστικής, ασκήσεις και τεχνικές τις οποίες εσύ μπορείς από οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σου ανά πάσα ώρα και στιγμή, να τα ακολουθήσεις, να τα εφαρμόσεις και να τα εντάξεις μια και καλή στη ρουτίνα σου! 

Δες τα Fit Girls που ακολουθώ και εγώ! 

Natacha Oceane

Η Natacha έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, το κανάλι της στο YouTube είναι ο απόλυτα δικός της τρόπους εκ γύμνασης και διατροφής, με βάση τα δικά της δεδομένα τα οποία όμως φροντίζει να τονίζει κάθε φορά που προτείνει κάτι σε εμάς που την παρακολουθούμε. Στο κανάλι της θα βρεις άπειρα βίντεο ασκήσεων εκ γύμνασης για κάθε μέρος του σώματος. Θα βρεις πολλά what I eat in a day και πολλά άλλα βιντεάκια με διατροφικά tips και προτάσεις! Είναι πρόσχαρη, λατρεύει αυτό που κάνει και σίγουρα είναι πετυχημένη! Και το κυριότερο; Είναι Fit Girl και δεν υπάρχει αμφιβολία! 

MadFit

Η Maddie στο κανάλι της παρουσιάζει σε όλους μας μια εναλλακτική επιλογή εκ γύμνασης. Πέρα από τα κλασικά βίντεο με ασκήσεις για κοιλιακούς, lower ή upper body workouts, προτείνει και τα ‘’dance workouts’’, τα οποία είναι 15 λεπτα χορευτικά βίντεο στα οποία σίγουρα κάνεις πολύ πολύ καλή δουλεία. Ιδρώνεις, γυμνάζεσαι, χορεύεις και διασκεδάζεις ταυτόχρονα. Χωρίς την χρήση εξοπλισμού ή γυμναστηρίου. Το μόνο που χρειάζεσαι για να την ακολουθήσεις είναι ένα μέρος στο σπίτι και την MadFit απέναντι σου μέσω μιας οποιασδήποτε οθόνης. 

Chloe Ting    

Από τη λίστα μου δε θα μπορούσε να λείπει η τρελή Γιαπωνέζα Chloe Ting η οποία έγινε η καλύτερη φίλη μας στη καραντίνα! Και ποιος δεν μπήκε στον πειρασμό να δει τα challenge της και να τα δοκιμάσει! Εκατομμύρια κόσμος που έχει αποδεχτεί τις γυμναστικές προκλήσεις αυτής της κοπέλας, κάνει repost και share τα πριν και τα μετά των σωμάτων τους. τα αποτελέσματα πολλές φορές σε εκπλήσσουν αλλά αν δεν τα δοκιμάσεις δε θα καταλάβεις! Εγώ την προτείνω ανεπιφύλακτα! Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το κανάλι και θα με θυμηθείς! 

Follow:
Τζένη Άστρα
Τζένη Άστρα

Ονομάζομαι Τζένη Άστρα, είμαι δασκάλα και ειδική παιδαγωγός στο επάγγελμα αλλά παράλληλα και ένα fit girl το οποίο έμαθε να αγαπά το σώμα το αφού πρώτα το πέρασε από 40 κύματα! Αν με ρωτήσεις ποιο είναι το πάθος μου θα σου πω ο χορός και τα ταξίδια! Τρελαίνομαι να γράφω, να γυμνάζομαι, να πειραματίζομαι στη κουζίνα και να περνάω όμορφα με τους δικούς μου ανθρώπους! Αγαπώ τις ατέλειωτες βόλτες, τα παγωτά και τα αληθινά χαμόγελα!

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post