Η αλλαγή που έκανα και ανέβασα την προπόνηση μου σε άλλο επίπεδο! (δεν είναι ούτε διατροφή ούτε άσκηση)!

Η αλλαγή που έκανα και ανέβασα την προπόνηση μου σε άλλο επίπεδο! (δεν είναι ούτε διατροφή ούτε άσκηση)!

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως μόνο μία αλλαγή είναι ικανή να αλλάξει το σώμα σου, κάνοντας φυσικά την αρχή από την ψυχολογία σου;

Και όμως! Σου μιλάω εκ πείρας μιας και τα τελευταία χρόνια την έθεσα σε εφαρμογή και έκτοτε είναι το μυστικό μου, το οποίο σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου! Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις την πρόκληση της αλλαγής σαν πρωταθλητής διάβασε προσεκτικά παρακάτω.

Έχεις ακούσει την έκφραση “dress to success” και είμαι σίγουρη ότι καθημερινά την ακολουθείς κατά γράμμα. Το να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να φροντίζεις την εικόνα σου επιλέγοντας τα ανάλογα ρούχα για κάθε περίσταση είναι ένα σημαντικό κομμάτι της επίτευξης των στόχων σου. Η προσεγμένη εμφάνιση σε κάνει να νιώθεις πιο δυναμική, δυνατή, έτοιμη να κατακτήσεις τον κόσμο και όλα όσα σου αξίζουν!

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τους στόχους που έχεις θέσει για την φυσική σου κατάσταση. Και αν μέχρι σήμερα φορούσες φαρδιά t-shirts και τις φόρμες του αγοριού σου για να γυμναστείς, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις αυτό που έκανα και εγώ, και ανακάλυψα ότι τελικά η αλλαγή ορισμένες φορές ξεκινάει από έξω προς τα μέσα!

Όσο περίεργο και να σου φανεί, το τι φοράς όταν γυμνάζεσαι παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση σου. Δε το λέω εγώ, αν και το ζω, αλλά έρευνες για το πως επιδρά η επιλογή των activewear στην ψυχολογία μας και πόσο μας επηρεάζει με αποτέλεσμα να μας κάνει πιο δραστήριους και ενεργητικούς στην προπόνηση μας.

Συγκεριμένα σύμφωνα με σχετική μελέτη στην Journal of Experimental Social Psychology, τα ρούχα επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας και τη στάση μας, ανάλογα με τη δήλωση και το μήνυμα που φέρουν. Έτσι, αυτό που φοράς υποσυνείδητα μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και πράττεις! Οπότε το να μην πηγαίνεις ατημέλητη στο γυμναστήριο, αλλά να φοράς activewear που σε κάνουν να αισθάνεσαι και να είσαι όμορφη, είναι σαν προτετοιμάζεσαι ψυχολογικά για να δώσεις το 100% του εαυτού σου στην προπόνηση σου!

Εκεί που όλα δείχνουν να μην λειτουργούν, το να έχεις ένα νέο legging που σε κάνει να νιώθεις όμορφα μόνο που το κοιτάς, σου δίνει κίνητρο να μπεις στη διαδικασία της κατάκτησης του καλύτερου σου εαυτού. Τι θα έλεγες να κάνεις την αρχή λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό της Champion Greece αποκλειστικά για FitGirls.gr και να κερδίσεις το Legging της photo από τη συλλογή Champion Rochester;

Fun fact: Rochester ονομάζεται η πόλη όπου «γεννήθηκε» η Champion®, πριν 100 ακριβώς χρόνια. Το Rochester της Νέας Υόρκης αποτελεί την έμπνευση για την ομώνυμη συλλογή της, η οποία διαθέτει έντονες street fashion επιρροές και συστήνει το αθλητικό ντύσιμο στην πιο μοντέρνα εκδοχή του!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό αρκεί να ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα! Θα τα βρεις όλα ΕΔΩ!

Oι 3 νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 18 Φεβρουαρίου

Follow Champion Greece

Good Luck FitGirls!

Photographer: Αντωνία Σκανδαλάρη

Follow:
Maria Kofidou
Maria Kofidou

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post