Κάνε ημιμόνιμο στο σπίτι σαν επαγγελματίας. Όλα όσα χρειάζεσαι!

Κάνε ημιμόνιμο στο σπίτι σαν επαγγελματίας. Όλα όσα χρειάζεσαι!

Κάποιοι θεωρούν το βάψιμο των νυχιών περιττή πολυτέλεια. Όμως, για εμάς είναι μια αφορμή να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και να χαλαρώσουμε. Ακόμη, και όταν κοιτάμε τα χρωματισμένα στο αγαπημένο μας χρώμα νύχια, μας κάνει χαρούμενες, μας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Αυτό αρκεί για να μπει το βάψιμο των νυχιών στις συνήθειες μας, στις μικρές μας χαρές. 

Ακόμη και αν δεν μπορούμε να πάμε στο beauty salon δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αφήσουμε απεριποίητα. Δεν είναι ποτέ αργά να μάθουμε να φτιάχνουμε τα νύχια μας μόνες στο σπίτι. Μπορεί μέχρι τώρα κάθε φορά που το προσπαθούσαμε να μην πετύχαινε ιδιαίτερα και κάτι πάντα να πήγαινε στραβά. Μπορεί οι DIY πληροφορίες που βρίσκαμε στο διαδίκτυο να μην οδηγούσαν σε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και τις περισσότερες φορές να καταλήγαμε να βγάζουμε το μανό από το δέρμα γύρω από το νύχι -true story.

Αυτό συνέβαινε για πολλούς λόγους, καθώς παίζουν ρόλο τα υλικά, οι οδηγίες που ακολουθούμε, καθώς και ο χρόνος που διαθέτουμε και αφιερώνουμε στην περιποίησή μας. Δε σημαίνει όμως, ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε λύση για ό,τι μας εμπόδιζε μέχρι τώρα από ένα ωραίο μανικιούρ στο σπίτι. Έτσι, αναζητήσαμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα ημιμόνιμο που να μοιάζει με επαγγελματικό και βρήκαμε το “τέλειο” πακέτο που εκτός των απαραίτητων προϊόντων παρέχει και όλες τις οδηγίες από επαγγελματίες ονυχοπλαστικής!

Πρόκειται για το Perfect Kit από την Perfect Nails μια εταιρεία με επαγγελματικά προϊόντα που έχει παρουσία σε όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνει ό,τι πραγματικά χρειαζόμαστε. Μια λίμα-buffer, ένα ξυλάκι για τα επωνύχια, ένα προϊόν που αφαιρεί την υγρασία από τα νύχια για να μπορούμε να τα φτιάξουμε και έχει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες, μια βάση με gel σε 7 χρώματα, ένα τοπ για να σφραγίσουμε το χρώμα και να δώσει περισσότερη γυαλάδα που διαρκεί και τέλος ένα φουρνάκι.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται αγχωτικά, αλλά μαζί με το πακέτο αποστέλλεται και ένα βίντεο που δείχνει step by step πώς να κάνουμε το ημιμόνιμο. Επαγγελματίες εκπαιδεύτριες ονυχοπλαστικής που διδάσκουν στη σχολή Beauty-full λένε όλα τα μυστικά για ένα τέλειο ημιμόνιμο στο σπίτι και εξηγούν πώς να χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα της Perfect Nails για να το πετύχουμε. 

Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι νομίζαμε! Έτσι, δε θα χρειαστεί να αναζητήσουμε ένα-ένα τα πράγματα που χρειαζόμαστε, ούτε θα μπερδευτούμε στα χαοτικά tutorials του διαδικτύου.

Βάλε λοιπόν, την αγαπημένη σου μουσική ή μια σειρά να παίζει, φόρεσε τις κρέμες προσώπου σου και βάψε τα νύχια σου σαν επαγγελματίας. Αφιέρωσε μια ώρα για την προσωπική σου περιποίησή και βάλε λίγο χρώμα όχι μόνο στα νύχια σου, αλλά και στη διάθεσή σου!

Βρες το Perfect Kit εδώ

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post