Πιτυρίδα: Πως θα βάλεις τέλος στις ενοχλητικές νιφάδες με το πιο φυσικό τρόπο

Πιτυρίδα: Πως θα βάλεις τέλος στις ενοχλητικές νιφάδες με το πιο φυσικό τρόπο

Η πιτυρίδα είναι ακόμη και σήμερα ένα ταμπού και εμείς αποφασίσαμε ό,τι ήρθε η ώρα να το σπάσουμε.

Πιτυρίδα: ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του δέρματος του κεφαλιού που επιτέλους πρέπει να θίξουμε και να βρούμε τη λύση! Αν έχεις πιτυρίδα ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεται σε έξαρση και έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα αρκετά σαμπουάν και θεραπείες που δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα. Πολλές φορές μάλιστα έχεις πάρει και λάθος προϊόντα γιατί υπάρχει η λανθασμένη εντύπωση ότι υπάρχει μόνο μία πιτυρίδα και όχι δύο: η ξηρή και η λιπαρή!

Η “ξηρή” πιτυρίδα

Αντιαισθητική αλλά ακίνδυνη, αυτή η μορφή πιτυρίδας σχηματίζει πολύ μικρά λέπια (1 με 2 mm), λεπτά, λευκά ή ελαφρώς γκρίζα που καλύπτουν το σύνολο του τριχωτού της κεφαλής (το οποίο είναι ξηρό και αφυδατωμένο) δίνοντάς του «σκονισμένη» εμφάνιση. Αυτά τα λέπια αποκολλώνται από μόνα τους εύκολα και πέφτουν «σαν σκόνη» πάνω στους ώμους. Αυτή η κατάσταση κάποιες φορές συνοδεύεται από αίσθημα κνησμού και μέτριας ερυθρότητας.

Η “λιπαρή” πιτυρίδα

Τα λέπια συνοδεύονται από υπερσμηγματόρροια και συνδέονται με το σμήγμα. Η σύσταση του σμήγματος αλλοιώνεται από τον μύκητα Malassezia, προκαλώντας ερυθρότητα και αίσθημα κνησμού. Μεγάλες, παχιές, κιτρινωπές πλάκες λεπιών προσκολλώνται στο τριχωτό της κεφαλής.

Τώρα που γνωρίζεις τις δύο κατηγορίες μπορείς να καταλάβεις σε ποια ανήκεις. Εγώ για παράδειγμα ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό τα προϊόντα που μου πρότειναν ήταν για την πρώτη.

Επιπλέον με την χρήση αντίστοιχων προϊόντων παρατηρούσα ότι τα μαλλιά μου γινόντουσαν ιδιαίτερα σκληρά και ξηρά και έχαναν τη λάμψη τους. Σκέφτεσαι πως αυτό είναι το τίμημα αν θέλεις να απαλλαχθείς από την πιτυρίδα, αλλά αν υπήρχε ένας τρόπος να έχουμε και υγιή τριχωτό και λαμπερά, όμορφα μαλλιά, θα έλεγες όχι;

Η θεραπεία που θα σε απαλλάξει από την πιτυρίδα

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, βρήκαμε την αντίστοιχη θεραπεία Rivage που θα δώσει ανάσα ζωής από τη ρίζα έως την άκρη των μαλλιών!

Η Nourishing Hair Therapy είναι για όλους τους τύπους μαλλιών και λύνει προβλήματα όπως τριχόπτωση, λιπαρή πιτυρίδα ή λιπαρά μαλλιά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Περιλαμβάνει το Natural Mud Shampoo που ενισχύει το τριχωτό της κεφαλής, με σπάνια μέταλλα και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην αναδόμηση της τρίχας, την μάσκα Deep Nourishing Hair Mask για βαθιά θρέψη και το Scalp Care Dead Sea Mud, που ανακουφίζει την αίσθηση κνησμού στην επιδερμίδα της κεφαλής, την οξεία ψωρίαση και την τριχόπτωση.

H δεύτερη θεραπεία Intensive Hair Care Therapy έχει σχεδιαστεί ειδικά για λιπαρά μαλλιά και απαντάει σε προβλήματα όπως ξηροδερμία, κατεστραμμένα μαλλιά και τριχόπτωση!

Το Natural Mineral Shampoo περιέχει φυσικά μέταλλα από τη Νεκρά θάλασσα που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό των θυλακίων της τρίχας, χαρίζουν μεταξένια αίσθηση, καθαρίζουν απαλά ενώ παράλληλα έχουν μαλακτική δράση, εξουδετερώνοντας τον στατικό ηλεκτρισμό. Το Scalp Care Dead Sea Mud, που ανακουφίζει την αίσθηση κνησμού στην επιδερμίδα της κεφαλής, την οξεία ψωρίαση και την τριχόπτωση ενώ η Intensive Hair Mask επιδιορθώνει, ενισχύει και αναζωογονεί τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Τι διαφορετικό έχουν αυτές οι θεραπείες από όλες όσες έχεις δοκιμάσει;

Δεν είναι περιορισμένης χρήσης

Μπορείς να συνεχίσεις να λούζεσαι και να κάνεις μάσκες ακόμη και όταν το πρόβλημα έχει πλέον εξαφανιστεί! Οι καλλυντικές ιδιότητες των συγκεκριμένων προϊόντων θα διατηρήσουν τα μαλλιά σου υγιή και λαμπερά, ενυδατωμένα και τόσο όμορφα που δεν θα θέλεις να τα αποχωριστείς.

Μυρίζουν υπέροχα!

Και αυτό είναι συν αν σκεφτούμε πόσα προϊόντα έχουμε χρησιμοποιήσει και νιώσαμε ότι πρέπει να ξαναλούσουμε τα μαλλιά μας γιατί δεν αντέχαμε τη μυρωδιά!

Κάνουν πράξη όλα όσα υπόσχονται!

Όλα τα προϊόντα της Rivage κλείνουν μέσα τους τα μαγικά φυσικά συσταστικά που απλόχερα μας προσφέρει εδώ και αιώνες η Νεκρά Θάλασσα, γνωστή για τις ευεργετικές και θεραπευτικές της ιδιότητες. Τα μεταλλικά στοιχεία, τα άλατα, η λάσπη και τα φυσικά εκχυλίσματα είναι όλα όσα χρειαζόμαστε για να αναδείξουμε τη φυσική μας ομορφιά!

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία μπορείς να επικοινωνήσεις με τους ειδικούς συνεργάτες της Rivage Greece ΕΔΩ ή να επισκεφτείς το φυσικό κατάστημα της Rivage στην Κηφισιά, Κυριαζή 16.

Follow Rivage on Instagram

#BeYouBeNatural

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post