Πράσινο Τσάι με λεμόνι: 3 οφέλη που θα σε πείσουν ότι πρέπει να γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια

Πράσινο Τσάι με λεμόνι: 3 οφέλη που θα σε πείσουν ότι πρέπει να γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια

Πράσινο τσάι: Έχεις ακούσει για τις ιδιότητες του, το έχεις δοκιμάσει, το προτιμάς συνήθως το χειμώνα αλλά έχεις σκεφτεί τι θα μπορούσε να κάνει αν του έβαζες λίγο λεμόνι και το έπινες καθημερινά όλο το χρόνο;

Τσάι με λεμόνι και δίαιτα

Είναι αντιοξειδωτικό και διώχνει όλες τις τοξίνες. Ρίχνεις μέσα και 2 σταγόνες λεμόνι και ήδη ο μεταβολισμός ξεκινάει να λειτουργεί καλύτερα. Το λεμόνι γενικά μη το φοβάστε. Προσωπικά βάζω τον χυμό από ένα ολόκληρο λεμόνι στο τσάι μου. Εάν το πιεις βράδυ λίγες ώρες πριν κοιμηθείς, το πρωί θα νιώσεις το σώμα σου πιο ανάλαφρο.

Τσάι με λεμόνι όταν νιώθεις πρησμένη

Αδιαμφισβήτητα συνεισφέρει στη βελτίωση του πεπτικού συστήματος. Τσάι με λεμόνι όταν νιώθεις πρησμένη. Όταν μπαίνουμε σε μια δίαιτα ή διατροφή είναι λογικό ο οργανισμός μας να σοκάρεται. Πολλές φορές το πεπτικό μας σύστημα είναι αυτό που διαταράσσεται λίγο παραπάνω. Το τσάι με λεμόνι θα αποδειχθεί σωτήριο και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Τσάι με λεμόνι για καλό ύπνο

Όλοι θα έχετε ακούσει ότι το πράσινο τσάι είναι χαλαρωτικό. Αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, δοκίμασε να κλείσεις την τηλεόραση και να πιεις ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι με λεμόνι! Θα χαλαρώσεις και ο ύπνος σου θα είναι πιο ποιοτικός.

Τσάι με λεμόνι για σούπερ ενυδάτωση

Σύμφωνα με ορισμένες έρευνες που μελέτησαν το τσάι σε σύγκριση με το νερό, όσον αφορά στην υδάτωση, κατέληξαν πως και το τσάι μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην υδάτωση του ανθρώπινου σώματος. Ο λόγος; Η διουρητική δράση της καφεΐνης είναι αμελητέα και δεν αλλοιώνει τη διαδικασία της ενυδάτωσης.

Τι λες λοιπόν να ξεκινήσεις αύριο το πρωί τη μέρα σου με τσάι λεμόνι; Μετά το ρόφημα βγες για μια πρωινή γυμναστική, κάτι χαλαρό, ίσως δύο χιλιόμετρα περπάτημα ή πέντε χιλιόμετρα ποδήλατο, για πιο άμεσα αποτελέσματα. Έτσι θα βάλεις και τον οργανισμό σου σε μια διαρκή διαδικασία καύσης και το όλο σου σύστημα σε μια ισορροπία.

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post