Σαλάτα Fusilli με τόνο, καλαμπόκι, πιπεριά & κόκκινο φασόλι

Σαλάτα Fusilli με τόνο, καλαμπόκι, πιπεριά & κόκκινο φασόλι

Μια σαλάτα που μπορείς να φτιάξεις γρήγορα, εύκολα και χωρίς τις τύψεις των περιττών θερμίδων!

Υλικά για 4 μερίδες

  • 800 γρ. βρασμένα fusilli
  • 300 γρ. τόνο φιλέτο σε ελαιόλαδο
  • 150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
  • 150 γρ. φασόλια κόκκινα βρασμένα
  • 80 γρ. πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
  • Αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Για το dressing

  • 20 ml χυμό λεμόνι
  • 60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • Άνηθο

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα fusilli σε άφθονο αλατισμένο νερό. Μόλις είναι έτοιμα κρυώνουμε και σουρώνουμε.
  • Αναμειγνύουμε τα υλικά σε μεγάλο μπολ και μαρινάρουμε με το dressing.
  • Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο άνηθο και πιπεριές Φλώρινας.
  • Σερβίρουμε ως συνοδευτική σαλάτα ή ως κύριο γεύμα
Follow:
Maria Kofidou
Maria Kofidou

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post