Μια σαλάτα που μπορείς να φτιάξεις γρήγορα, εύκολα και χωρίς τις τύψεις των περιττών θερμίδων!
Υλικά για 4 μερίδες
- 800 γρ. βρασμένα fusilli
- 300 γρ. τόνο φιλέτο σε ελαιόλαδο
- 150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
- 150 γρ. φασόλια κόκκινα βρασμένα
- 80 γρ. πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
- Αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για το dressing
- 20 ml χυμό λεμόνι
- 60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Άνηθο
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα fusilli σε άφθονο αλατισμένο νερό. Μόλις είναι έτοιμα κρυώνουμε και σουρώνουμε.
- Αναμειγνύουμε τα υλικά σε μεγάλο μπολ και μαρινάρουμε με το dressing.
- Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο άνηθο και πιπεριές Φλώρινας.
- Σερβίρουμε ως συνοδευτική σαλάτα ή ως κύριο γεύμα