Γεμιστό Αβοκάντο με γαλοπούλα και αυγά!

Γεμιστό Αβοκάντο με γαλοπούλα και αυγά!

Το eggvocado που όλες αγαπήσαμε!

Το αβοκάντο είναι μία από τις super ευεργετικές τροφές για τον οργανισμό μας. Το τρώμε σε σαλάτες, σκέτο, συνοδευτικό αλλά αναπόφευκτα κάποια στιγμή λες “δε θέλω άλλο”. Με αυτή όμως τη συνταγή θα ανανεώσεις τη σχέση σου μαζί του.

Θερμιδική αξία: 208kcal | Συνολικός χρόνος μέχρι να φτάσει στο πιάτο σου: 25 λεπτά

Τι θα χρειαστείς

1 αβοκάντο
2 αυγά
2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα με λίγο αλάτι, ψιλοκομμένη
3 κ.σ τυρί κίτρινο χαμηλών λιπαρών ή vegan
1 πρέζα αλάτι
φρέσκο πιπέρι τριμμένο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα.

Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρούμε λίγη από τη σάρκα του για να μπορέσουμε να χωρέσουμε στη συνέχεια το μείγμα μας.

Προσθέτουμε τα αυγά στο κάθε κομμάτι από αβοκάντο.

Ρίχνουμε το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι.

Στο τέλος, ρίχνουμε από πάνω και τη γαλοπούλα.

Ψήνουμε για 10-15 λεπτά.

Σερβίρουμε όσο είναι ακόμη ζεστά.

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post