Honoring the Endings: Το retreat που θα κλείσει τον κύκλο του 2019

Honoring the endings retreat

Ένα Retreat σχεδιασμένο με σκοπό να τιμήσεις και να απελευθερώσεις ο,τιδήποτε πλέον δεν χρειάζεσαι (συναισθηματικά και διανοητικά μπλοκαρίσματα, τοξικές σχέσεις, ό,τι σαμποτάρει την επαγγελματική σου εξέλιξη) και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, γεμάτη δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Το καλύτερο κλείσιμο του χρόνου είναι αυτό που θα μας απελευθερώσει από όλα όσα δε χρειαζόμαστε και θα μας ανοίξει νέους δρόμους και ορίζοντες, δίνοντας μας ώθηση ώστε να συναντήσουμε τον καλύτερο μας εαυτό! Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απεγκλωβιστούμε από την τοξικότητα, από το upcoming retreat που διοργανώνει η Lalita Greece στο Petra & Fos Boutique Hotel & Spa.

Γιατί να επιλέξεις αυτό το ταξίδι;

Γιατί όπως και εμείς, έτσι και εσύ έχεις την ανάγκη να απελευθερωθείς από όλα όσα σε βαραίνουν. Να ξεκουραστείς, να αναζωογονηθείς, να στραφείς μέσα σου και να ακούσεις τις πραγματικές σου ανάγκες, σε έναν μοναδικά ενεργειακό τόπο όπως η Μάνη! Να δώσεις στον εαυτό σου την αγάπη και τον χρόνο που χρειάζεται για να βγάλει στην επιφάνεια όλη την κρυμμένη σου ομορφιά, και να νιώσεις υποστήριξη και έμπνευση από άλλες υπέροχες γυναίκες που θέλουν να ζουν στο μέγιστο, με νόημα και σκοπό!

Tι θα ζήσεις

Μέσω του Rebirthing Breathwork σε ένα ειδικά σχεδιασμένο 100% βιωματικό workshop θα απελευθερώσουμε φόβους, αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα που δεν μας εξυπηρετούν και θα βιώσουμε την αναγέννηση, δημιουργώντας χώρο για θετικά στοιχεία, με σκοπό να έρθουν αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής.

Παράλληλα, μέσω μοναδικών τελετουργικών θα εκμεταλλευτούμε την ενέργεια του Χειμώνα και της Νέας Σελήνης, για να τιμήσουμε το παρελθόν, να κλείσουμε και να αποχαιρετήσουμε κύκλους καθώς και να φορτιστούμε με δύναμη για νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες.

Τι περιλαμβάνει το ταξίδι

  • 1 διανυκτέρευση σε comfort μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο στο Πέτρα & Φως Boutique Hotel
  • Rebirth Breathwork Workshop διάρκειας 3 ωρών
  • Release Rituals
  • Qoya: You are Blessed
  • Δείπνο την ημέρα άφιξης
  • Πρωινό την ημέρα άφιξης και αναχώρησηςΧαλαρωτικά ροφήματα βοτάνων
  • Mini lunch την ημέρα αναχώρησης
  • Luxury είδη προσωπικής περιποίησης
  • Pampering gifts έκπληξη
  • Χρόνο για χαλάρωση, ξεκούραση & βόλτες στη φύση

Το retreat αποτελείται απο εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Σου προτείνουμε να μην αργήσεις να δηλώσεις συμμετοχή.

Δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ

Your Retreat Partners

Vasiliki Tsantila – Lalita founder – Your Wheel of the Year Partner

Δουλεύω χρόνια για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και με μεγάλη χαρά επιχειρώ να ταξιδέψω με τις επιθυμίες μου. Μία απ’ αυτές μπήκε κιόλας στην ωραιότερη και μεγαλύτερη βαλίτσα με σπουδαίους στόχους. Ο προορισμός φαντάζει μοναδικός. Το εισιτήριο περιέχει αγάπη και πάθος.
Σκοπός μου είναι να φτιάξω ένα παζλ από ανεπανάληπτες εμπειρίες μόνο για γυναίκες, με σκοπό την προσωπική τους ανάπτυξη, την απόλυτη ευχαρίστηση και την απλή απόλαυση. Θέλω να έρθεις μαζί μου σ’ αυτό το ευφάνταστο ταξίδι. Να γίνεις ένα σημαντικό κομμάτι του απαιτητικού και πολύ αλλιώτικου παζλ της Lalita. Έχω πολλά στο μυαλό μου που θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Οι προσωπικές αναζητήσεις, αλλά και η μελέτη που έχει γίνει σε βάθος για την θηλυκότητα με οδηγούν εδώ, στο να ανακαλύψω το πόσο σημαντική και ιδιαίτερη είναι η διαδρομή μας κι η σύνδεση της γυναικείας φύσης με τις εποχές και με τις ενδιάμεσες περιόδους του χρόνου. Έχω πολύτιμο υλικό και αρκετές πληροφορίες για να πάμε μαζί παρακάτω. Μέσα από φανταστικά τελετουργικά και με εργαλεία τον Qoya και την Yoga, στόχο έχω να γίνουμε πιο δημιουργικές, λαμπερές κι ανάλαφρες.

Matoula Piscopani – Your Rebirthing Breathwork Partner

Ο προσωπικός μου δρόμος στη μεταμόρφωση ξεκίνησε πολύ νωρίς, με την λαχτάρα να συνδεθώ με το Θείο. Διάβασα και ασχολήθηκα με συνεδρίες Κρανιοιερής, Συνειδητής Ύπνωσης, Διαλογισμούς. Εντρύφησα στη Διδασκαλία του Ρέικι, εμβάθυνα με συνεχόμενες εκπαιδεύσεις στην Τεχνική Breathwork με τους καλύτερους: John Stamoulos, Sondra Ray, Leonard Orr. Οργάνωσα την 1η επαγγελματική εκπαίδευση Breathwork για την Ελλάδα το 2005 όπου και αποφοίτησα και ακολούθησα αυτή την οδό που με έφερε σε επαφή με ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο: Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Ολλανδία, Ελλάδα, Τουρκία, Ινδία, Μαλαισία,Σιγκαπούρη με ατομικές συνεδρίες, σεμινάρια, εργαστήρια και εκπαιδεύσεις. Είμαι η 1η Ελληνίδα/Έλληνας που έβαλε στον παγκόσμιο χάρτη του Οργανισμού Συνειδητών Αναπνοών (IBF) την Ελλάδα γινόμενη μέλος της και πληρώντας καθήκοντα Εθνικής Αντιπρoσώπου (NR).Έχω αποτελέσει 6 χρόνια μέλος του Εθνικού Οργανισμού Συνειδητών Αναπνοών στη Νέα Ζηλανδία (NZAB) όπου και ζούσα. Σήμερα εδρεύω στην Ελλάδα, Μύκονο και Αθήνα και εργάζομαι από κοντά και μέσω τηλεπικοικωνιών με ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό που αγαπώ μέσα σε αυτή την ενασχόληση είναι να βλέπω ανθρώπους να ενδυναμώνονται, να βρίσκουν κατεύθυνση ουσία και νόημα και να συνδέονται με την ίδια τη ζωή με τρόπο ανυψωτικό και δημιουργικό.

Follow:
Fit Girls Team
Fit Girls Team

Find me on: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post