Βρήκαμε τα πιο όμορφα, γεμάτα νόημα Χmas Gifts για τους αγαπημένους σου

Βρήκαμε τα πιο όμορφα, γεμάτα νόημα Χmas Gifts για τους αγαπημένους σου

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς. Είναι η καλύτερη αφορμή για να δείξουμε σε φίλους και συγγενείς την αγάπη μας! Να τους προσφέρουμε ένα ιδιαίτερο δώρο που θα τους το θυμίζει πάντα. Γιατί ακόμη και το πιο μικρό δώρο, είναι αρκετό για να χαράξει στο πρόσωπο και την καρδιά τους, το μεγαλύτερο χαμόγελο! 

Φέτος, η επιλογή του δώρου αυτού, δεν απαιτεί ούτε μεγάλες λίστες, ούτε ατελείωτες ώρες στα μαγαζιά! Φέτος, ψάξαμε εμείς και βρήκαμε για όλους εσάς τα πιο ιδιαίτερα, τα πιο αγαπημένα, τα πιο όμορφα χειροποίητα δώρα. Δώρα που όχι μόνο ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, αλλά έχουν κι έναν…ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο να εκφράσουν όλα όσα νιώθετε! Ποιά είναι τα δώρα αυτά;

Δεν είναι άλλα από τα χειροποίητα κοσμήματα του Ελληνικού brand της 3rd Floor και της συλλογής της, “Personalized Collection”! Μια συλλογή στην οποία, κάθε κόσμημα κρύβει τη δική του φιλοσοφία, κάνοντας τον παραλήπτη του να νοιώσει μοναδικά ξεχωριστός!   

Mom’s present

Μαμά. Η γυναίκα που είναι και θα είναι πάντα εκεί για σένα. Η φίλη, η σύμβουλος, το στήριγμα. Ο άνθρωπος που η αγάπη του για σένα, δεν παύει ποτέ. Ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος της ζωής σου, ο οποίος δικαιωματικά, αξίζει το πιο ξεχωριστό δώρο! Η 3rd Floor, λοιπόν, δημιούργησε τη σειρά “Mom”. Mια σειρά από κολιέ και βραχιόλια, στα οποία μπορείς να χαράξεις τη λέξη “Μαμά”, “Mom”, ή την ημερομηνία γέννησής σου! Δείξε στη μητέρα σου, πόσο ξεχωριστή ει΄ναι για σένα, πόσο την αγαπάς και αναγνωρίζεις όλα όσα είναι, με ένα κόσμημα που δεν θα αποχωριστεί ποτέ! 

Coordinates 

Εκεί που άκουσες το πρώτο «σ’αγαπώ». Εκεί που πέρασες τις ωραιότερες διακοπές της ζωής σου. Εκεί απ’ όπου κρατάς τις πιο ζεστές αναμνήσεις που μοιράστηκες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όλες αυτές οι τοποθεσίες αξίζουν να μείνουν χαραγμένες όχι μόνο στη μνήμη και την καρδιά σου, αλλά και σε ένα μοναδικό, χειροποίητο κόσμημα. Στη συλλογή Coordinates μπορείς να χαράξεις το γεωγραφικό μήκος και πλάτος της τοποθεσίας που έχει σημασία για σένα και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Ένα κόσμημα-ερωτική επιστολή

“Forever mine. Forever Thine. Forever Ours…”
“Για πάντα εσύ. Για πάντα εγώ. Για πάντα Εμείς” έγραψε ο Μπετόβεν, στην άκρη μιας παρτιτούρας, χωρίς ποτέ να γίνει γνωστό το όνομα για την οποία το έγραψε… Γράψε κι εσύ τα ικά σου λόγια αγάπης σε ένα minimal chic κόσμημα, δημιουργώντας τη δική σου “παρτιτούρα” αγαπης\

Uniquely Yours – Μοναδικά δικό σου

Στροφές από το αγαπημένο τους ποίημα, στίχοι από το αγαπημένο τους τραγούδι ή μήπως κάποιο moto ζωής; Κάποιο inside joke που λέτε μεταξύ σας ή κάτι μοναδικά δικό σας; Στη συλλογή Quotes γράφεις ό,τι θέλεις επάνω σε ένα μοναδικό κόσμημα, για αυτούς που αγαπάς! 

Ένα γούρι με νόημα

Από τη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα δεν θα μπορούσε να λείπει το γούρι. Φέτος, η 3rd Floor σχεδιάζει και δημιουργεί ένα ιδιαίτερο γούρι. Ένα, το οποίο μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο όχι μόνο ως κολιέ ή βραχιόλι αλλά και ως ένα κομψό, θηλυκό, σύμβολο- φυλαχτό! Ένα φυλακτό-υπενθύμιση των αξιών, των ιδεών, των στόχων που πρέπει να έχουμε, πάντοτε στη ζωή μας. Η έμπνευση πίσω από τη δημιουργία ήταν η χελώνα. Ένα ζώο του οποίου η ύπαρξη, εκτός από τη λεγόμενη καλοτυχία, φέρει και πολύ δυνατός συμβολισμούς.  Όπως το γεγονός, ότι κουβαλάμε μέσα μας, όπως η χελωνα το καβούκι της, όλα όσα χρειαζόμαστε στη ζωή, χωρις ποτέ να δεσμευόμαστε από τόπο ή χρόνο! Όπως την επιμονή για την επίτευξη στόχων, την ηρεμία νου, το σθένος ψυχής, την αυτοπεποίθηση και την τόλμη, τα οποία είναι και όλα όσα συμβολίζει το γούρι της 3rd Floor για το 2020.

Φέτος τις γιορτές, χάρισε σε αυτούς που αγαπάς, ξεχωριστά δώρα που δεν θα αποχωριστούν ποτέ και φορώντας τα, θα χαμογελούν στη θύμηση της ημέρας που τα αποδέχτηκαν! 

Δες περισσότερες επιλογές στην 3rd floor 

Επισκέψου το λογαριασμό της 3rd floor στο Instagram και στο Facebook

Follow:
Maria Kofidou
Maria Kofidou

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Never Miss A Post